2777
2789

سلام دوستان😊 میخوام بهتون ماسک برای مو وز و خشک یاد بدم👌👌

📣در صورت تمایل و یاد گرفتن ماسک های بیشتر برای پوست و مو منو تو اینستاگرام و تگرام دنبال کنین🌺

🔰تولیدکننده محصولات دست ساز تخصصی برای زیبایی و سلامتی پوست و مو

🔰 Instagram :

http://instagram.com/sakura.beauty.box

🔰  ارتباط با admin در تلگرام:

@SakuraBeautyBox1

⭕ ماسک ماست و عسل :

موی وز و خشک می تواند برای شکل دادن سخت باشند، خشکی مو ناشی از کمبود رطوبت است، بنابراین باید مراقبت ویژه ای را با رطوبت به موهای خشک خود داشته باشید. هنگامی که مو به خوبی هیدراته بشود، انعطاف پذیر می شود، به خوبی شکل می گیرد و احساس نرم تر شدن موهایتان را خواهید داشت ، عسل باعث جذب آب از جو و اتمسفر به موها می شود و دارای خواص ضد میکروبی و ضد التهابی است که به پیشگیری از شوره سر کمک می کند و از خارش پوست سر جلوگیری می کند و در کنار ماست و روغن زیتون باعث نرمی و درخشندگی موها و تقویت آن می‌شوند.

.

● مواد اولیه ساخت ماسک :

• ماست : نصف فنجان

• عسل : ¼ فنجان

• روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری .

.

● ساخت ماسک :

• همه مواد را در یک کاسه مخلوط کنید، سپس مخلوط را به پوست و موهایتان بزنید و ماساژ دهید. • کلاه حمام خود را در پارچه ای بپوشانید و سرتان کنید و حدود ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا بماند. موهایتان را بشویید و بعد آن را خشک کنید. • حالا از موهای براق خود لذت ببرید. • این روند را حداقل دو بار در ماه تکرار کنید تا موها درخشان بودنشان را حفظ کنند.

.

《 بصورت طبیعی، زیبا باشید☘ 》

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش شامپو بزنیم؟

وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم  حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن