2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا مسخره است خب مثلا محرم باشن نمیشه؟ 

حتما باید گناه کنن 

واقعا که 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من اصلا ازدواج سغفید رو نمیفهمم ، یعنی بدون عقد هم‌خونه باشن ؟ 

آره یعنی نامحرم باشن باهم زندگی کنن بدون هیچ تعهد و محرمیتی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چه ربطی داره فقط طرف اسمش تو شناسنامه نیست پول محضر و ازمایش نمیده  یعنی فقط واسه یه تومن پول ...

دقیقا میتونست استارتر اینجوری تاپیک بزنه که با توجه به شرایط اقتصادی ازدواج آسون آدم بکنه بدون خرج ، نه اینکه بگه ازدواج سفید 

میتونی کاملا شرعی و حلال و با اطلاع خانواده ها بری عقد بشی بری سر خونت خرجش یه محضره 

ولی ازدواج سفید هم بالاخره خونه جدا و خرج و مخارج می‌خواد دیگه می مونه یه رابطه جنسی ! خب چرا با گناه برو عقد کن اون اسمش ازدواج نیست ، فحشا ست 

یه دختر باید خیلییییی خل یا خیلییییی ول و هرزه باشه که همچین شرایطی با کسی هم خونه شه 

باهات کاملا موافقم البته مردی هم که این کارو میکنه خیلی سو استفاده گره خیلی