2777
2789
عنوان

اتو پرسی بخرم یا بخارگر؟

3458 بازدید | 12 پست

سلام خانما

به نظرتون اتو پرسی بخرم بهتره یا بخارگر؟ کدومش لباس ها رو بهتر اتو میکنه؟ من خودم بخارگر رو دوست دارم چون یه دقیقه میگیری لباس در همون حالت ایستاده صاف میشه. ولی واقعا میشه همه لباسا رو باهاش اتو کرد؟

در انتظار گودو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از چند نفر که اتو پرسی داشتن پرسیدم میگفتن خیلی باهاش کار نمیکنن چون بخصوص واسه لباسای کوچیک یا قسمتایی مث یقه کار باهاش سخته.ولی خب واسه شلوار و مانتو میگفتن خوبه اما همشون مجبور شده بودن در کنارش یه اتوی بخار معمولی هم بخرن

شازده کوچولو از گل پرسید: "آدم ها کجان؟". گل گفت:" باد به اینور و آنورشان میبرد، این بی ریشگی حسابی اسباب دردسرشان شده."
با قیمتای الان واقعا نمیصرفه. ۵میلیون مثلا ادم بده به یه اتو. اتوی بخار معمولی هم کفایت میکنه. الکی ...

5 میلیون شد؟؟؟؟ 2و خورده ای بود که کی 5 م شد؟؟

خب برای کسی ک دائم کار خیاطی میکنه و خیاطه خیلی خوبه ولی بله شما درست میگی اتو بخارم کار ادمو راه میندازه

لطفا لایک نکنین مرسی💝

دوستان من یه مطلب دیدم که بهترین اتو بخار های ایستاده و دستی رو معرفی کرده. لینکشو میذارم دوس داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

لینکش اینه: https://bigsearch.ir/otoo

🌟❤ خوش تر از دوران عشق ایام نیست ❤🌟