2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینایی که میگن دوست نداریم و چیه واقعا درکشون نمیکنم مگه میشه 😞. نصف عمرتون به باد رفت 

🕌🏴🏴🏴  اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِالله  🏴🏴🏴🕌    🍁🍁🍁🍁  دختر آبانم  🍁🍁🍁🍁  😍😍😉

عاشقشماااا...پرسپولیسیم شدیدددد..خون میریزم براش..حتی اون موقع ای ک امتحان نهایی ترم داشتم اول فوتبال میدیدم بعد درس میخوندم.. همیشه هم با داداش بزرگم میبینم.کلی هم فوش میخورم از بس ک داد و بیداد میکنیم😀

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

عاشقشماااا...پرسپولیسیم شدیدددد..خون میریزم براش..حتی اون موقع ای ک امتحان نهایی ترم داشتم اول فوتبا ...

وای در این حد،آره منم پارسال با داداشم کل گرفته بودیم که کی قهرمان میشه،با هم میدیدیم کلی کری واسه هم میخوندیم البته من فوتبالو دوست ندارم اما کل کل با داداشم یه چیز دیگس،آخر کارم که شانس به داداشم رو آورد😏پرسپولیس قهرمان شد😉

عاشقشماااا...پرسپولیسیم شدیدددد..خون میریزم براش..حتی اون موقع ای ک امتحان نهایی ترم داشتم اول فوتبا ...

❤❤❤❤❤❤❤ جووون جووون  سالاره 😍😍😍

🕌🏴🏴🏴  اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِالله  🏴🏴🏴🕌    🍁🍁🍁🍁  دختر آبانم  🍁🍁🍁🍁  😍😍😉
وای در این حد،آره منم پارسال با داداشم کل گرفته بودیم که کی قهرمان میشه،با هم میدیدیم کلی کری واسه ه ...

پرسپولیس همیشه قهرمانه.😉

قهرمانی سالای پیشش مبارکتون،اما امسال فک کنم قهرمان یه تیم دیگس حالا مثلا سپاهان😆

اشتباه میکنی عزیزم.امسالم قهرمانیم..شک نکن😉❤