2777
2789
عنوان

ایده ماهگرد

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 19 پست
3نقطه بغل پست. حذف .  تا ٣دیقه فقط میتونی حذف کنی

نیست

یک پدرم که سلامتی و رشد سالم دخترم برام اهمیت داره همیشه هر سوالی در مورد دخترم داشتم تو گوگل سرچ میکردم میرسیدم به نی‌نی‌سایت و جالب بود اکثر سوالاتی ک دارم رو اینجا جواب دادن این شد ک من عضو نی‌نی‌سایت شدم این توضیح رو دادم برا بعضی مامانا ک میپرسن چرا یه آقا اینجا عضو 🙂.                                 صبور باش حتی اگر هر ممکنی غیر ممکن به ‌نظر بیاد

چون تا 3دیقه بعد عکس گذاشتن میتونی عکس رو پاک کنی وگرنه حذف برداشته میشه و عکس میمونه. برو تاپیک حذف تاپیک نی نی یار 2)اونجا لینک تاپیک تو بذار بگو برات حذف کنن کل تاپیکو. البته اگه نمیخوای عکست اینجا بمونه

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

اينم هفت ماهگي پسرمن

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
اينم هفت ماهگي پسرمن

چ باحال😍

یک پدرم که سلامتی و رشد سالم دخترم برام اهمیت داره همیشه هر سوالی در مورد دخترم داشتم تو گوگل سرچ میکردم میرسیدم به نی‌نی‌سایت و جالب بود اکثر سوالاتی ک دارم رو اینجا جواب دادن این شد ک من عضو نی‌نی‌سایت شدم این توضیح رو دادم برا بعضی مامانا ک میپرسن چرا یه آقا اینجا عضو 🙂.                                 صبور باش حتی اگر هر ممکنی غیر ممکن به ‌نظر بیاد