برا هفت ماهگی دخترم ایده بگید تا ی عکس خوشگل بشه گرفت.
زمینه چه رنگ باشه
با چی عدد۷ رو بنویسم
و...،
یک پدرم که سلامتی و رشد سالم دخترم برام اهمیت داره همیشه هر سوالی در مورد دخترم داشتم تو گوگل سرچ میکردم میرسیدم به نینیسایت و جالب بود اکثر سوالاتی ک دارم رو اینجا جواب دادن این شد ک من عضو نینیسایت شدم این توضیح رو دادم برا بعضی مامانا ک میپرسن چرا یه آقا اینجا عضو 🙂. صبور باش حتی اگر هر ممکنی غیر ممکن به نظر بیاد
یک پدرم که سلامتی و رشد سالم دخترم برام اهمیت داره همیشه هر سوالی در مورد دخترم داشتم تو گوگل سرچ میکردم میرسیدم به نینیسایت و جالب بود اکثر سوالاتی ک دارم رو اینجا جواب دادن این شد ک من عضو نینیسایت شدم این توضیح رو دادم برا بعضی مامانا ک میپرسن چرا یه آقا اینجا عضو 🙂. صبور باش حتی اگر هر ممکنی غیر ممکن به نظر بیاد
چون تا 3دیقه بعد عکس گذاشتن میتونی عکس رو پاک کنی وگرنه حذف برداشته میشه و عکس میمونه. برو تاپیک حذف تاپیک نی نی یار 2)اونجا لینک تاپیک تو بذار بگو برات حذف کنن کل تاپیکو. البته اگه نمیخوای عکست اینجا بمونه
قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪 سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️ سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪 سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️ سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍