من الان هفته 22 بارداری ام از اول بارداری زیر دل درد داشتم دکتر بهم روزی یکی دوفاستون داد خوب نشدم شبی یکی شیاف فرتیژست هم بهش اضافه کرد دوباره چند روز بود دو طرف زیر دلم شدید تیر میکشید و ترشح داشتم دکترم گفت احتمالا عفونت داری بهم کلوتریمازول داد و گفت شاید خطر زایمان زودرس داشته باشی هفته ای یکی هم بهم فمولایف250 داد.الان میترسم بااین حجم از پروژسترون که مصرف میکنم خطری برای بچه داشته باشه،دکتری که پیشش میرم دکترخیلی حاذقیه ازشم پرسیدم خطر نداشته باشه گفت فعلا فایده اش بیشتره.نمیدونم چیکار کنم همش دلم شور میزنه
یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.