2777
2789

من الان هفته 22 بارداری ام از اول بارداری زیر دل درد داشتم دکتر بهم روزی یکی دوفاستون داد خوب نشدم شبی یکی شیاف فرتیژست هم بهش اضافه کرد دوباره چند روز بود دو طرف زیر دلم شدید تیر میکشید و ترشح داشتم دکترم گفت احتمالا عفونت داری بهم کلوتریمازول داد و گفت شاید خطر زایمان زودرس داشته باشی هفته ای یکی هم بهم فمولایف250 داد.الان میترسم بااین حجم از پروژسترون که مصرف میکنم خطری برای بچه داشته باشه،دکتری که پیشش میرم دکترخیلی حاذقیه ازشم پرسیدم خطر نداشته باشه گفت فعلا فایده اش بیشتره.نمیدونم چیکار کنم همش دلم شور میزنه

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

سلام

در مورد مشکل شما اطلاعی ندارم

اما منم اب کیسه کم بود

دکترم میگفت حتما باید زایمان زودرس بشی

سرچ کردم گفتن هندونه خوبه

با هندونه اب کیسه زیاد شد و حرف دکتر پوچ در اومد

خیلی ب جواب نا امید کننده دکترا توجه نکن و ب خدا توکل کن

انفرادی شده سلول به سلول تنم 🍁  خود من در خود من زندانیست

حرف دکترو کاری ندارم از مصرف این همه پروژسترون میترسم 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به حاذق بودن دکترت مطمئنی اول به خدا توکل کن بعد هم به دکترت اعتماد کن و درمانی که میگه رو انجام بده

یه نذری چیزی هم واسه سلامتی بچه ات بذار ان شاالله سالم به دنیا میاد

تعریف من از عشق همان بود که گفتیم دربند کسی باش که دربند حسین است