2777
2789
سلام دوستان من هفته 9 بارداری هستم . دکترم واسم یه سری آزمایش نوشته به آزمایشگاه که زنگ زدم میگه از 8 شب نباید چیزی بخوری یعنی حدودا 12 ساعت آخه مگه ممکنه من ضعف میکنم شدیدا . نمیدونم حرف آزمایشگاه درسته یا نه آزمایشام ایناست cbc fbs vdrl hiv u/a u/c و
لاحول و لا قوة الا بالله العلى العظیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از موارد آزت قنده!!!

که خیلی مهمه توی بارداری دقیق باشه!!

بعدساعت هشت شب نباید چیزی بخوری

بقیه آزت هم بجز قند آز تست اچ آی وی وتست تبخال تناسلی وتست

مقدار هموگلبین در واحد خونه!
عزیزم fbs قند ناشتا هست باید ناشتا بری ولی اینکه چیزی نخوری از 8شب به بعد اینطور نیست.من قبلا آزمایشگاه کار میکردم.بقیه آزمایشات هم که نیازی به ناشتا بودن نداره.اگه آزمایش چربی داشتی باید از 8 10 شب چیزی نمیخوردی
آمادگی برای این آزمایش به شرح ذیل است: *حداقل 8 ساعت قبل از آزمایش ناشتا باشید. *برای جلوگیری از گرسنگی که بصورت کاذب قند خون را بالا می برد,بیمار نباید بیشتر از 16 ساعت ناشتا بماند ,خوردن آب مجاز است. *بیمارانی که انسولین یا داروهای خوراکی پایین آورنده قند خون مصرف می کنند باید بعد از خونگیری داروی خویش را استفاده کنند.