2777
2789

من ۱۲ هفته و ۴ روزمه یکشنبه سونو ان تی دادم طول سرویکس ۳۴ میلی هست و دل درد و کمر درد های پریودی زیاد دارم

توی سونو دقیقا این جمله رو نوشته

جفت posterior and grade 0 and placenta is low lying

اینا یعنی چی؟ جفتم پایین و خلفیِ؟ باید چکار کنم

به دکترم تا شنبه دسترسی ندارم خیلی نگرانم

برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی مهربون♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل بارداری زیاد اتفاق میوفته با بزرگ شدن جنین و رحم ،جفت تغییر جهت میده لو لاینگ مشکلی نداره که الکی نگرانی جفتت پایینه ولی روی دهانه ی سرویکس نیست که حتی اگه روی سرویکسم باشه با رشد رحم ۹۰درصد تغییر جهت میده

به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
اوایل بارداری زیاد اتفاق میوفته با بزرگ شدن جنین و رحم ،جفت تغییر جهت میده لو لاینگ مشکلی نداره که ا ...

خب خلفی بودنش چی؟نیازه استراحت مطلق باشم؟ پله بالا پایین کردن چی؟

خب خلفی بودنش چی؟ نیازه استراحت مطلق باشم؟

خلفی یعنی پشت جنینه حرکاتشو زودتر احساس میکنی حرکات جنینو

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
عزیزم جفت منم پایین بود تو ان تی زده بود لو لایینگ اما رفت بالا تو هفته18 اینا

خلفی بودنش چی؟ استراحت مطلق بودی؟ از پله بالا پایین میکردی؟

خب خلفی بودنش چی؟ نیازه استراحت مطلق باشم؟

استراحت مطلق برای باردارممنوع باعث ترمبوز وریدی میشه که خطرناک فقط نباید کارای سنگین کنی تا جفتت بره بالا 

به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
جفتت پایین گلم ولی از نوع لولایینگ یعتی ب امیدخدا تا 18هفته بالا میره زیاد ب خودت فشار نیار

دقیقا چکار کنم؟ از پله بالا پایین برم؟استراحت مطلق باشم؟

وای خدا😍😍😍

تازه اصلا استراحت نکردم پله هم خیلی بالا پایین شدم ولی حالا تو پله دیگه نرو من کله شق بودم یکم امامشکلی نیس دو مدل جفت داریم خلفی وقدامی

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
استراحت مطلق برای باردارممنوع باعث ترمبوز وریدی میشه که خطرناک فقط نباید کارای سنگین کنی تا جفتت بره ...

اها پله چی؟ خونه مامانم و مادرشوهرم پله داره برم یا نرم؟😂