2777
2789
عنوان

خانمها بيايد بگيد ويارتون چي بوده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 212 پست
چکا کنم نی نی دار شم دلم خیلی پره:(

برو مركز ناباروري همونجا پيگير كارت شو 

خودت و شوهرت باهم بريد

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=117095579]چتد سالته؟ چند وقته منتظري؟[/QUOTE ۱۷ نگو ک بچه ک گوشم پره شوهرم زیاد پیشم نیس&nb ...

چي بگم والا 

تازه اول راهي 

اينهمه ناااميدي تعجب اوره

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
اميدوارم🥺🥺 شما خودت ويار نداري؟

چرا عزیزم دارم هنوز. ولی حال بدیام کمتر شده. ولی بازم از بوی کباب و تخم مرغ و...بدم میاد. سالاد کاهو با آبغوره زیاد میخورم، میوه هم دوست دارم بخصوص نارنگی و خیار.

ولی پرتغال خودشو نمیخورم باید آب بگیرم بخورم. موز هم از همون اول بارداری به شدددددت معده درد میگیرم.

خدای مهربون هزاران بار سپاسگذارم که یکی از زیباترین فرشته هاتو به ما دادی، در پناه خودت حافظش باش  
بقيشم بگو  عاشق پلو ماست بودي؟  من هيچي رو اونطور دلم نميخواد😰

مان 5اشق شوری و ترشی اولش بودم اخرشم شیرینی مث شیرینی سیب و اینجور چیزا.کله پاچه سیرابی دل جگر اینارو خیلی هوس میکردم

من فقط شوری و ترشی می‌خوردم. یادمه آبغوره با نمک قاطی میکردم می‌خوردم از دستپخت خودمم ب شدت متنفر بودم همش خونه بابام بودم تا چهارماهگی شبا هم حالت تهوع شدید داشتم تا نمی‌خوابیدم خوب نمی‌شدم 😒😒😪😪😪

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
اول ترش و شور اخرش فقط شیرینی پسرم بود

عین من

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
خوشبحال اونایی ک باردارن واقعن خوشبحالشون

عزیزم انقد با نا امیدی حرف نزن منم یکسال ونیم منتظر بچه بودم خیلی گریه میکردم ولی به جا غصه خوردن زیاد دعا میکردم قرآن میخوندم اینقد نا امید نبودم...نا امیدی شیطانه خدارو ازت دور میکنه باعث میشه کفر بگی 

منم شهر غریبم دور ام از همه کس 

راستی دکتر رفتی؟من رفتم دکتر بهم قرص لتروزول داد 

الٰهُم صَلی عَلٰی مُحَمَد وآل محمد وعَجِل فَرَجَهُم)برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادرشدن دارم🤲🏻                                برای سلامتی نی نی منم بیزحمت صلوات بفرستید☺️