2777
2789
عنوان

خانمها بيايد بگيد ويارتون چي بوده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 212 پست
اولش شوووور الان شیرینی زیاد 🤪🤪😁😁

بچتون چیه؟ 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگیم اکنون اورا حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقت شریک شده ام👣 ندیده دوستش دارم😍و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم  
من یادمه از همبرگر سالاد کاهو سس شامی متنفر بودم عاشق توت فرنگی

اا🤤🤤🤤

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چیپس سرکه نمکی خیلی دلم میخواد و میخواست ! مثلا الان ۶ هفتمه ۲ روزه نمیتونم سوپ بچه رو نگاه کنم یا میکس کنم حالم بد میشه به شدت دلم شکلات میخواد ولی با شور بیشتر حال میکنم! 

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤
منکه داغونم حالت تهوع شدید اصلاغدانمیتونم بخورم خیلی عذاب میکشم تازه قرص میخورم نخورم رفتم اون دنیا

چي ميخوري؟ منم قرص خيلي روم اثر نداره

شوهرم نميزاره برم دكتر ميگه دارو نخور

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
دختر ... تیکرم صورتیه❤❤

خخ ببخشید راس میگی آخه منم ویارم شوره فعلا

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگیم اکنون اورا حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقت شریک شده ام👣 ندیده دوستش دارم😍و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم  
اولش شوووور الان شیرینی زیاد 🤪🤪😁😁

من هيچي هوس نميكنم

هفته 8تا 12 فقط ویار داشتم 

عاشق آش بودم وزولبیا بامیه

از لباسشویی، توالت، سینک، سطل آشغال بدم میومد جلو کسی هم بالا نمیاوردم

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
خخ ببخشید راس میگی آخه منم ویارم شوره فعلا

سالم و صالح باشه دختر پسر فرقی نداره❤❤💝💝

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
بقيشم بگو  عاشق پلو ماست بودي؟  من هيچي رو اونطور دلم نميخواد😰

آره من دیوانه همه ش دلم پلو ماست میخواست، با ماست ترش، اصلا خودمو تقویت نکردم، خجالت میکشیدم، غذا هم نمیتونسنم درست کنم، از خانواده هم دور بودم، چایی با کیک یزدی میخوردم

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 
من تا دوسال بعد از زایمان همین بودم الانم همینه مجبور بودم فقط به چپ بخوابم تا اذیتم نکنه و خفه نش ...

فک کنم ماله اینه که کمبود سدیم پیدا کردید یه مقدار نمک بیشتر بخورید چون نمک بدن که کم شه این حالت های شما دست میده به طرف

يعني چي؟ زياد استرس داشتي؟

بله. خیلی زیاد.

چون خودم بچه دار نشدم. رحم اجاره کرده بودم. خییییییلی استرس داشتم. انقدر که وقتی نوزاد رو تحویل گرفتم. تا یکسال پریودیم به هم ریخته بود.