2777
2789

دخترم اول بهمن میشه 2 سالش.10 روزه دیگه پوشکش نمیکنم مگر جایی برم که اونم هر 1 ساعت بازش میکنم میبرمش دسشویی.2_3روزه تا 2 ساعت هم شده خشک باشه پوشکش ولی اصلا نمیگه جیش یا پی پی داره!حتی 1 بارم نگفته!حتما باید ببرمش خودم تا بگه!

دیگه کلافه شدم چیکار کنم بگه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب من وقتی دخترمو از پوشک گرفتم اصلا نمیفهمید تو دستشویی چرا نشسته باید چیکارکنه یه روز تمام صبح تا شب جلوی دستشویی باهاش نشستم هر پنج دقیقه میبردم تا اینکه مامانم گفت بزار جیش کنه تو شلوارش اون خیسی رو حس کنه بفهمه چی ازش میخوای جیش کرد منم تشویقش کردم بعد اون  ساعت میگرفتم هر یک ساعت میبردم میشست تا اینکه عادت کرد 

خوب من وقتی دخترمو از پوشک گرفتم اصلا نمیفهمید تو دستشویی چرا نشسته باید چیکارکنه یه روز تمام صبح تا ...

دختر منم وقتی جیش میکنه میاد میگه.ولی الان هر 1ونیم ساعت میبرمش جیش میکنه بدون لجبازی کردن ولی خودش اصلا نمیگه!

شما تاچند وقت رو ساعت بردیش تاجیششو گفت؟

دختر منم وقتی جیش میکنه میاد میگه.ولی الان هر 1ونیم ساعت میبرمش جیش میکنه بدون لجبازی کردن ولی خودش ...

دو روز ولی روزی که پوشکشو‌باز کردم دیگه اصلا حتی مهمونی رفتنی هم پوشک‌مبستم تند تند میبردم دستشویی جاهایی هم که خیلی موذب بودم نمیرفتم چون بچه تنبل میشه چون داری یه عادت بزرگرو از سرش میندازی تنبلیش میاد هر دقیقه بگه جیش دارم