یک سالو نیم ازدواج کردم تقریبا از اویل ازدواجم اقدامم ،بعد یسری درمان رفتم عکس رنگی هر دو لوله بازه ولی عفونت و التهاب داره که بهش میگن هیدرو سالپنکس ،شوهرمم ازمایش داده تحرک اسپرم پیش رونده صفره و حرکت کندش ۱۸ ،تعدا ۵۰ ،موفولوژی یک درصد ،این دفعه گفتن ازمایش سل لگنی که داده بودم بالاتر از حد نرمال خیلی ناامیدم کرده خدا ولی باز به خودش پناه میبرم ،دکترا که هیچی براشون مهم نیست نمیدونم چکار کنم خدا نگاهم کنه 😭درمونده شدم طوری که فکرشم نمیکردم 😔
کاهش وزن برای بارداری هر چه زودتر 🤕وزن العانم ۷۴و۵۰۰ ..وزن هدف اول ۷۰ ...هدف دوم ۶۸ ...هدف سوم ۶۵ ،یه دعای خیر هم جهت نینی دارشدنمون بکنید شاید خدا به دعای شما کمکمون کرد 😘
انشاالله بزودی زود دامنت سبز شه اونم دوقلو 😍😍 به خدا اطمینان کن ...شک نکن یه صلاحی هس ...و اینکه خدا به موقعش بهت نی نی خوشکل و سالم میده
لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹 دخترم رو بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت
منم خیلی وقته حسرت ی خوشحالی از ته دل رو دارم تقریبا ۶سال میشه برام دعا کنید لطفا منم تو ختم ۳ روزم ...
مرسی عزیزم ممنون شاید خدا به دعای تو نگاهم کنه ،ان شالله طعم مادرشدن به زودی بچشیم خدایا خودت کمک کن فقط
کاهش وزن برای بارداری هر چه زودتر 🤕وزن العانم ۷۴و۵۰۰ ..وزن هدف اول ۷۰ ...هدف دوم ۶۸ ...هدف سوم ۶۵ ،یه دعای خیر هم جهت نینی دارشدنمون بکنید شاید خدا به دعای شما کمکمون کرد 😘
منم خیلی وقته حسرت ی خوشحالی از ته دل رو دارم تقریبا ۶سال میشه برام دعا کنید لطفا منم تو ختم ۳ روزم ...
مشکلتون چیه ؟؟
ما هم یه ساله و نیمه ازدواج کردیم دوبار حامله شدم و سقط شدن فردا جواب ازمایش ژنتیکمون میاد 😕
ان شالله مشکلی نباشه خدا این ماه بهمون نینی سالم و صالح بده به امید خودش
عزیزم خدا بزرگه هر چی خودش بخواد همون میشه اما با این شرایط همسرت فکر کنم باید به گزینه آی وی اف فکر ...
بله فکر میکنیم ولی احتمالش به خاطر لوله های من کم میشه احتمالا لاپاراسکوپی بخواد
ببخشید این هیدوسالپنکس که گفتین خودش مشکل ساز نیست؟ چون محیط رحم هم انگار مسموم میکنه و در کل چرا س ...
اره عفونت میریزه تو رحم و جلوی ورود تخمک میگیره ،احتمالا لاپاراسکوپی بخواد که ببندنش ،هزینه lvfو عمل بالاست و شهرستانم راهمم طولانیه