2777
2789
عنوان

یخچال بیاین نظر بدین خیلی واسم مهمه

2623 بازدید | 28 پست

نظرتون راجب یخچال فرنچ یا همون در فرانسوی چیه؟؟اگه دارین لطفا نظر بدین ؟؟از یه نفر پرسیدم گفتم قسمت فریزرش غذا ها مزه همدیگه رو میگیرن مثلا سبزیا مزه و بوی ماهی رو میگیره

من ندارم اما مزه گرفتن غذا ربط به نوع بسته بندی داره سبزیجات نباید کنار گوشتها باشن که

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

خوشگلن😐

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دخترخاله ام واسه جهازش گرفته و اصلا راضی نیست میگه کاش دوقلو میگرفتم چون کشوهاش بزرگه و مجبورم همه وسایلم رو رو هم رو هم بچینم و موقع برواشتن خیلی سخت میشه.

من تازگیا دوقلو خریدم واقعا راضیم 

...

من میخواستم فرنچ بگیرم به خاطر قسمت یخچالش اما از نزدیک که دیدم منصرف شدم. چون فریزرش کشوهاش بزرگه همه مواد غذاییت روهم روهم باید بذاری واسه برداشتنش سختت میشه 

خیلی تازه اون مدلی که من دوست دارم ندیدی😭

😭😭😭😭 ایشالله بخری😂😂🤭🤭🤭🧡🧡

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 
والا دیگه از ساید خسته شدم خونه هرکی میرم یه ساید الجی ۴ در الجی یا سامسونگه

به بقیه چکار داری؟؟؟؟ شما میخوای زندگی کنی تو اون خونه. یه چیزی بگیر که راحت تر و بهتر باشه. چون بقیه فرنچ ندارن میخوای فرنچ بگیری بعد خودت اذیت میشی!

فرنچ به درد ایرانیا که زیاد فریز میکنن نمیخوره 

میگم الجی این مدل چند در میاد؟؟