2777
2789
عنوان

خونه قدیمیِ من☹

2078 بازدید | 77 پست

سلام بچه ها من ۸ ساله ازدواج کردم شوهرم دوسال پیش ورشکست شد همه چیمونو از دست دادیم الان تو یه خونه خیلی قدیمی و پایین شهر داریم زندگی میکنیم. امروز دختر عموم بهم زنگ زد که میخواد از شهرستان بیاد خونمون خریدای جهازشو بکنه. دوست ندارم ببینه وضع زندگیمو . اصلا هم راه نداره بگم نیا و خیلی هم پولدارن.. چیکار کنم بنظرتون، تا حالا شما هم تو شرایط من بودید؟ 😣😣😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بودیم...مهم پذیرایی و گرمای خونه ات هست...نمیاد که خونه ات رو ببینه...شما لطف هم میکنی تو این اوضاع پذیرایی کنی ازش‌

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

دیگه روزگاره دیگه 

روزای سخت همه داشتن

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

هر کسی توی زندگیش اینا رو گذرونده...منم الان توی موقعیت تو هستم....تنتون سلامت مال برمیگرده...توام به خاطر چیزی که هستی خجالت نکش خواهر

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄

منم بودم مهمون خیلی پولدار وباکلاس داشتم.ولی با اینکه وضعمون خوب نبود چنان پذیرایی کردم ازشون فکشون باز موند...دیگه هرسال چند روزی میومدن خونه مون😂

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!