2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوغ بهتر میشه گویا،

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 

پیاز داغ درست کن .توش زروچوبه و نعنا تفت بده.کم نریز که خوشرنگ بشه.نمک و فلفل.بعد کشک رو با آب مخلوط کن و بریز توش یه جوش بخوره.آبش رو زیاد نریز که بیمزه نشه کشکت هم باید ترش باشه مثلا رامک.غلیظ باسه خوشمزه تره.میتونی کمی هم گردو پودر و یا خورد کنی بریزس

پیاز داغ میکنی با روغن محلی زرد چوبه و نعناع و پونه و میریزی و بعد هم کشک و اب رو جدا باهم مخلوط کردیرو بهش اضافه میکنی .. به حدی به کشکت اب اضافه کن که کم مزه نشه. حالا روی گاز انقدر هم میزنی که جوش بیاد. اگر خیلی کشکت ترشه میتونی یه دونه تخم مرغ تو کشکت بزنی قبل اینه رو بزاری رو شعله.

با ماست ترش هم عالی میشه

من پیاز سرخ میکنم با ی سیر کوچک رنده شده نعناو زردچوبه میریزم بعد گردو بعد کشک که با آب حل کردم میریزم جوش که اومد زیرشو خاموش میکنم حواست باشه نمک نریز کشک نمک داره،دلم خواست به به😋😋

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️

اول کشکتو تو میزان ابی که میخای حل کن

بعد پیاز داغ کن کمی که طلایی شد گردو بریز بعد نعناع خشک بریز چون نعناع زود میسوزه

وقتی تفت خوردن اون کشکا که تواب حل کردی رو هم اضافه کن

بعد بذار چند تا قل بزنه

حواست باشه اگه با ماست محلی درست کردی نمک نزنی

اگه کشکتم شوره نمک نزن

همین