2777
2789
عنوان

فوت و فن های آشپزی

3456 بازدید | 27 پست

من یه تازه عروسم که زیادم قبل ازدواجم آشپزی نکردم .میخوام تو این تاپیک از تجربه های خوشمزه شدن غذاهای شما کدبانوها استفاده کنم پس خواهشا راهنماییم کنین😶فوت های کوزه گری خوشمزه شدن هرکدوم از غذاهاتون روبهم یاد بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ازدواج اصلا آشپزی بلد نبودم قورمه سبزی همیشه ابکی بود یا گوشت سفت بود یا لوبیا

تنها غذای خوبم ک عالی بود.شامی بود با الویه و چلوگوشت

من زابلی هستم ادویه آچار و ادویه مادر شوهر و ادویه گراماسالا و ادویه هندی یکی از ادویه های همیشگی هست کار دست کدبانو های خونه

مادرم و خواهران ام و زن داداش زن عمو زن دایی و غیره و غیره برام می‌فرستن

با کشک زابلی ک ب نام سوپ هندی میفروشن و میخورن

از هر کدوم 10کیلو می‌فرستن

الان خداروشکر دست پخت و آشپزی م لنگه نداره قورمه سبزی تمام محل و پر میکنه

برنجم همو صدا میکنه

غذا هام کاری میکنه همه بدونن این غذا ست نه غذایی ک خوردن

شوهرم زابلی نیست ولی میگه حیف تمام عمرم ک از این ادویه ها نبود. اگه تو غذا این ادویه ها نباشه نمیخوره

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
توی کتلت هاتون چه ادویه هایی میریزین که خوشمزه میشه؟

سلام . مبارک باشه . بپرس هرکی تجربه داره میگه .

من تو کتلت گوشت .سیب زمینی .هویج .پیاز .چند حبه سیر میزارم و همه رو مخلوط میکنم گاهی فلفل دلمه هم میزارم ولی مواد رو میکس میکنم که فلفلا زود نسوزن و همه مواد له باشن . ادویه هم زردچوبا .نمک .فلفل.کاری میزنم و گاهی پودر سیر . پودر سوخاری هم تردش میکنه .من جاش سبوس میریزم گاهی که خاصیت هم داره

اول ازدواج اصلا آشپزی بلد نبودم قورمه سبزی همیشه ابکی بود یا گوشت سفت بود یا لوبیا تنها غذای خوبم ک ...

چ عالی خب نمیدونین چ ادویه هایی رو ترکیب میکنن باهم ؟ 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
توی کتلت هاتون چه ادویه هایی میریزین که خوشمزه میشه؟

کتلت اگه همون شامی رو میگی

. پیشنهاد میکنم رسپی رو برو جلو

برای هر وعده سه نفره

دنبه 200گرم.گوشت قرمز گوساله یا گوسفندی 400گرم.پیاز یک عدد درشت بزرگ و فقط زرد چوبه و نمک

هیچ وقت از فلفل قرمز و سیاه و ادویه دیگه تو شامی استفاده نکن اگه میخوای سیب زمینی بزنی

حتما همراه گوشت چرخ کن

پودر سوخاری بزن

تخم مرغ نزن

خوب ورز بده ی شب بزار یخچال بعد سرخ کن ببین چه شود

استراحت در یخچال بهش تردی و ماندگاری میده

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
اسم ادویش مادرشوهره؟ 

آره عزیزم فقط فکر کنم زاهدان و زابل باشه ادویه مادر شوهر