2777
2789
عنوان

یکی کمکم کنه

84 بازدید | 7 پست

بچه ها من از پریروز بدجوری سرما خوردم

مدام تب و لرز،سردردهای افتضاح ،سر گیجه،گوش درد و گلودرد

دارم

خودم حدس میزنم انفولانزا باشه

دیشب فک کنم از ساعت دو سه اینا بود که از درد قلب بیدار شدم  و تا الانم هنوز قلبم درد میکنه و نتونستم بخوابم

کسی اطلاعاتی درباره انفولانزا داره ؟اخه من هیچ وقت مشکل قلبی نداشتم

شرمنده مزاحم شما شدم ولی من ادمیم که از دکترو بیمارستان میترسم و به هیچ وجه نمیرم

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

😔🙁

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردقلب روجدی بگیر

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
😐😐😐😐دکتر نمی ری ؟؟؟ پس می خوای چیکار کنی !! من حرفی ندارم

دارو که میخورم

غذاهای خوب میخورم

ولی تو این جور شرایط دکتر نمیرم

دردقلب روجدی بگیر

حدودا یکسال پیش برای قلبم رفتم چکاپ شدم مشکلی نداشتم

الان یهویی اینجوری شدم

شایدازاسترس آنفلوانزااینجورشدی

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
شایدازاسترس آنفلوانزااینجورشدی

این روزا استرس زیادی دارم البته برای چیزای دیگه