طولانیه و ی سری چیزای خصوصی توش هست ولی این ی بخشیشه
💖💖💖💖💖
الا بذکر الله تطمئن القلوب (رعد/2)
آگاه باشید تنها با یاد خدا دلها آرام و مطمئن می گردد.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به آن کس که بی آنکه نامش را بخوانم دستم را میگیرد و بی آنکه رحمتش را جویم،آن را بر سرم نازل میکند؛سلام به یگانه پروردگار جهانیان.
خدایا خودت میدانی و آگاهی که هر لحظهی زندگیام با یادت میگذرد،چه در گناهم غرق شده باشم و چه در ثوابت. خدایا میدانی نوشتن را دوست دارم و تا آنجا که بتوانم قلم به دست میگیرم اما اینبار فرق میکند؛گویی نوشتن برای پروردگار عالم قوانین خاص خودش را دارد.حس میکنم این نوشتن با دیگر نوشتههایم فرق میکند، باید جوری بنویسم که خیلی خوب باشد؛آنقدر که انگار واقعا قرار است پستچیای این نامه را به دست تو برساند و تو اصلا هیچکدام از فکرها،استرسهای و دغدغه های مرا برای خوب نوشتن ندیدهای اما حقیقت چیز دیگریست تو حاضر و شاهد بر تمام لحظههای دیده شده و دیده نشدهی بندگانت هستی همان طور که در آیه 19 سوره نحل گفته شده: وَاللَّهُ يَعْلَمُ مَا تُسِرُّونَ وَمَا تُعْلِنُونَ«خداوند آنچه را پنهان میداری و آنچه را آشکار میسازی میداند»به همین علت ممکن است برای بعضی این قلب پرتپش و دستهای لرزان مسخره بیاید خب شاید حق دارند،منی که هر روز بی شیله پیله با توسخن میگویم حالا وقت نوشتن رسمی شدهم به آنها کاری ندارم اما تو به من کمی حق بده،نوشتن برای معشوق آسمانی علاوه بر پرشور بودنش استرسزاست.
💝💝💝💝💝
این اولشه بقیهش ازخودم گفتم ک خصوصیه