2777
2789

شده به یک وسیله ای بفهمیدمسعله ای رو ازتون پنهان کرده؟و اینکه درموقعیتهای یکسان رفتارهای متفاوت نشون بده که حس کنیدبراتون غریبه س و تابحال نشناختین ش؟؟

الهی و ربی من لی غیرک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشدت زیاد پیش میاد واسم 

حتی عقایدشو هر بار یه طور بیان میکنه . جوری که گاهی حس میکنم فقط سمتیه که من نباشم ینی مخالف منه. واسه اینکه مجبور نباشه منو تایید کنه حتی زیر حرفای خودش میزنه

خدارو شکر

اخه چرا منکه همه چیزمو بهش میگم اوایل ازدواج زیاداینجوری نبوداما الان هیچی نمیگه کم حرف نیستا فقط کارهاو تصمیماتشو نمیگه..مگه دادار دودور کنم که جوابموبده...تازشم پررو خان ازم میپرسه مثلا اتفاقاتیکه خونه مامانم افتاده یا چمدونم از صبح کجاهارفتم چکاراکردم اما خودش صم بکم

الهی و ربی من لی غیرک

اونو وللش اینکه درمورد یک موضوع کاملا مشابه نظراتش متفاوته..مثلا عروسی یک فامیلو که صلا میلی ندارم میگه ارررره رانریم عزت گذاشتن دعوت کردن..باز یکنفرکه همه نزدیکام میرن میگه قویه بمن چه میخوای پاشو برو منکه نمیام...منم که مظلوم ابدا..دیگه عروسی اقوامش نرفتم مگه اوناییکه باهاشون جورم...نمیشه که یک بوم و دوهوا..دل اون دله دل من گل ه؟

الهی و ربی من لی غیرک