2777
2789

از تجربیاتتون میگین؟ 

همیشه فکر میکنم میشه این افراد رو با محبت درمان کرد فکرم درسته یا اشتباه؟

از نظر رابطه زناشویی چطورن؟

خدای من همیشه یار و یاورم باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر همسر من وسواس فکری عملی داشت،

پارانویید هم داشت 

خیلی تلاش کردم درمان نشد چ با دارو چ مشاوره

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

تا بیای اونو خوب کنی خودت دیوونه میشی،

اگ قصذ ازدواج با چنین شخصی رو داری خیلی مراقب باش و درمورد بیماریش خیلی تحقیق کن

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
افسردگي بله محبت و همراهي ديگران خيلي مهمه اختلال شخصيت بستگي داره چه اختلالي باشه مثلا محبت به ...

والا واضح به من نگفت مشکلش چیه

گفت گاهی حالات دو قطبی بهم دست میده که ازش پرسیدم یعنی داروهم مصرف میکنی؟ گفت شاید نیاز پیدا کنم

خدای من همیشه یار و یاورم باش
قبل ازدواج میدونستی؟

خیر 

بعدش فهمیدم ک 13سال سابقه بیماری داره

والا واضح به من نگفت مشکلش چیه گفت گاهی حالات دو قطبی بهم دست میده که ازش پرسیدم یعنی داروهم مصرف م ...

دوقطبي هم انواع مختلف داره

اگه دوقطبي باشه قطعا دارو ميخواد

توي فاز مانيك يا شيدايي يا سرخوشي خودش محبتش زياد ميشه

توي افسردگيش محبت ميخواد

مليكا هستم🥰
والا واضح به من نگفت مشکلش چیه گفت گاهی حالات دو قطبی بهم دست میده که ازش پرسیدم یعنی داروهم مصرف م ...

وای دوقطبی تحملش خیلی سخته.

برو پیش روانپزشک مشورت کن.

ولی من اگ بودم بیخیال میشدم قبول نمیکردم