2777
2789
عنوان

لطفا به بقیه مادری یاد ندهید!

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 31 پست
ارزوی مرگ کردن برای هرکسی بده ولی شما بدونید همون ماور اگه فرزندش دچار مشکلی بشه حاضره جونشم بده

خب بعضیاشون بچه شون مریض بودن میگفتن کاش بمیره چون من روزگار خوش نداشتم از وقتی که این به دنیا اومده....

عزیزم من خودم هم مادرم، ولی مادرها همیشه مقدس نیستن، مادرها هم خوب و بد دارن، مثل همه ی آدمای دیگه

کج کلاه خان یارمه
مامانه میگفت ایشالا بمیرم از دستش راحت بشم، گفتیم چرا؟ گفت آخه هی میاد میگه بازی کن باهام، ولی من سر ...

خوب من تایید نمیکنم واقعا

ولی وظایف مادری تو کشور ما واقعا گاهی انقدر زیاد میشه از حوصله خارج میشه

گاهی شاید واقعا نیاز داره برای ری استارت چند لحظه خودش با گوشیش تنها باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به طور کلی فکر نکنید تجربه شخصی تون تو زندگی قابل تعمیم و توصیه به بقیه است  ظرف ازدواج نا موف ...

عزیزم مادر بودن در عین زیباییهاش خستگی هم داره 

خودم جونم برای دخترم میره ولی بعضی موقعها واقعا تحمل ندارم و اعصابم از شیطنتش بهم‌ میریزه

🖤🖤🖤
احتمالا بچه نداره و نمیتونه درک کنه که بچه داری سختترین کار دنیا و در عین حال شیرینترین کار دنیا&nbs ...

دقیقا سخت ترین قسمتش همینه که قلب ادم پر میکشه 

ولی خوب توان ادم کم میاد

حس عجیبیه

خب چکلر کنیم اینجا هرکارمیکنیم میگین نکنین‌جیزه 😂

عزیزم هرکس نظر خودشو میگه

اگه منطقی بود قبول کنیم اگه به نظرمون جالب نبود کار خودمونو میکنیم همین که بی احترامی نشه کافیه❤️

به طور کلی فکر نکنید تجربه شخصی تون تو زندگی قابل تعمیم و توصیه به بقیه است  ظرف ازدواج نا موف ...

چند بار پیامتونو خوندم

چقدر زبون تلخی دارید

امیدوارم اون کوچه بن بستی که با قضاوت و دل شکستن دیگران توش گیر میفتن نصیبتون نشه 

نه فقط مادری کلا دچار این توهم نشیم که عقل کلیم میتونیم به ملت راه و روش درست زندگی یاد بدیم هر کی ...

پاسختون رو برای خودتون هم خیلی میپسندم 

لایک👍

خوب من تایید نمیکنم واقعا ولی وظایف مادری تو کشور ما واقعا گاهی انقدر زیاد میشه از حوصله خارج میشه ...

خب ببین یوقتایی هم یه راهکار میدی، طرف بدردش میخوره.... 

اون خانمه را راهکارش دادم، کلی هم خوشحال شد