2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر پزشکان معتقد هستند در سه ماهه اول بارداری که امکان سقط جنین وجود دارد آن را مصرف نکنید و در ادامه بارداری به برنامه غذایی روزانه خود اضافه کنید.

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
کنجد که خیلیی گرمه ممکنه باعث سقط بشه

است در قدیما بگویند که مصرف کنجد در دوران بارداری دارای عوارض جبران ناپذیری بر روی جنین شما بگذارد. خبر خوش این است که این حرف ها خرافات است. در گذشته معتقد بودند که کنجد باعث سقط جنین میشود.تنها دلیل آن هم خاصیت گرم بودن این ماده است که باعث تولید گرما در داخل شکم می شود. اگر کنجد در مقدارمتناسب در دوران بارداری استفاده شود. بعنوان یک سوپر غذای مهیج در دوران بارداری شناخته می شود

فواید کنجد در بارداری می پردازیم:

1. کنجد منبع غنی از کلسیم، پروتئین ، آمینو اسید و ویتامین E، C و  B است.این ماده سرشار از مواد مغذی و املاح مورد نیاز بدن مادر باردار است.
  2. یبوست یکی از رایج ترین مشکلات دوران بارداری است. دانه های کنجد باعث برطرف کردن یبوست شما می شود. دانه های کنجد باعث شل شدن مدفوع و رفع یبوست شما میشود.
  3. کنجد باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. در فصل زمستان برای جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا کنجد مصرف کنید.
  4. اغلب زنان در دوران بارداری با کمبود کلسیم مواجه می شوند که دانه های کنجد منبع غنی از کلسیم می باشد که می توانند بصورت هفتگی مصرف کنند.
  5. دانه های کنجد مانع از پوسیدگی دندانها در دوران بارداری میشود.
  6. تکرر ادرار در دوران بارداری یکی دیگر از مشکلات دوران بارداری است. دانه های کنجد به نرمال کردن ادرار در دوران بارداری کمک می کند.
  7. کنجد باعث تقویت قوای شما میشود. شما را پرانرژی و شاداب میکند و استرس را از شما دور می سازد.
الان ۹۸ درصد بچه ها باهوش هستن دیگه اصلا بچه کم هوش به ندرت دیده میشه

کی میگه گلم 

من معلم اولم تو کلاسم از بیست و شش تا چهارپنج تاشون شمردن ساده هم بلد نیستن 

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘