2777
2789
عنوان

بیاید بگید نی نی سایت چیه کجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 51 پست
اووووم نکبت خدتی

🤔ازت شکایت میکنم به جرم دزدی

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
🤔ازت شکایت میکنم به جرم دزدی

Oh oh فرار فرار no no رفتم رفتم good good

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@zahra23456789     @مامان_کوچولو16ساله     @لیییییییلا     @_ ...

سلام عزیزم آجی بزن رمز خود را فراموش کردم رمز جدید بده بهت 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
سلام عزیزم آجی بزن رمز خود را فراموش کردم رمز جدید بده بهت 

زدم 

میگه این شماره و ایمیل اشتباه اس 

دقیقا با همین ثبت نام. کردم 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
زدم  میگه این شماره و ایمیل اشتباه اس  دقیقا با همین ثبت نام. کردم

آجی خارج شو و دوباره برو، سعی کن زیاد طولانی نشه زمان نوشتنت،  به دقت توجه کن که چه رمزی میزاری 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
آجی خارج شو و دوباره برو، سعی کن زیاد طولانی نشه زمان نوشتنت،  به دقت توجه کن که چه رمزی میزاری ...

عیب نداره دیگه جدید زدم 

این یکی اسمش راحت تره 

اون یکی کسی تگم نمیکرد و نمیشناخت

@zahra23456789     @مامان_کوچولو16ساله     @لیییییییلا     @_ ...

شناختمت گلم

به نی نی یار میگفتی برت میگردوند

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

سلام

به نظر مياد بلد باشي كه😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

کیستی خب ؟    

@3773mh  

یادته گفتی ما خواهرای 5.قلوییم

تو و نازی و نهال و  و رویاها و تينا 🐩

سلام به نظر مياد بلد باشي كه😅

اوهوم

چ خبر 

چ میکنی

خسته نباشی 

اوهوم چ خبر  چ میکنی خسته نباشی

سلامت باشي 

عزيزم كاربري قبليت چي بوده؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

سلامت باشي  عزيزم كاربري قبليت چي بوده؟

عزیزم همین پست بالا گفتم 

بخدا همین تاپیک 20 بار. نوشتم. نمیدونم چرا نمیخونید

@3773mh 😧

عزیزم همین پست بالا گفتم  بخدا همین تاپیک 20 بار. نوشتم. نمیدونم چرا نمیخونید @3773mh   ...

تاپيك رو نميخونم عشقم فقط ريپلاي هارو ميبينم

قطع دسترسي شدي؟