2777
2789
عنوان

چقد خونه گرون شده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 25 پست

پنج شنبه اسباب کشی دارم  دعا کنید خونه بخرم بچه نوزاد دارم زندگیم رو هوایه می ریم این خونه اون خونه...تهران باید مردم مستاجر بمیرن

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا الان داشتم تو ديوار نگاه ميكردم قيمتا فضايي شده چه خبره 

شاید تو دیوار اینجوریه

آدم این قیمتا رو ک میبینه روش نمیشه با پولش بره املاک😂😂😂

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
کدومتون مسکن مهر ثبت نام کردین؟ طرح ملی

من کردم اما نمیخوامش پول میگیرن آخر هم نمیدن...مثل قبل هی مسخره بازی در میارن 

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
پنج شنبه اسباب کشی دارم  دعا کنید خونه بخرم بچه نوزاد دارم زندگیم رو هوایه می ریم این خونه اون ...

ان شاالله عزیزم

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
مثبت فکر کن صددرصد خونه دار میشید عزیزم

امیدوارم 😍

نميدونم  ديدي املاكي ميري پولتو ميگي ميگن ميتوتي يه دويستايي بزاري روش 😂😂😂😂

😂😂😂

خونه هم شورشو درآورده هی میکشه بالا خو یه بارم برا دل ما بکش پایین😂 چی میشه مگه؟ والااا😂😂😂 گرون کصافططط

کدومتون مسکن مهر ثبت نام کردین؟ طرح ملی

مسکن مهر ب دلم نیست😐 

یا خدا من فقط۴۰ میلون داریم امید داریم خونه دار بشیم ایا میشه🥴😭😭

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)
یا خدا من فقط۴۰ میلون داریم امید داریم خونه دار بشیم ایا میشه🥴😭😭

کجا؟ تو شیراز ک میتونی ی جای متوسط رهن کنی و هرماه کلی اجاره هم بدی😓