2777
2789
عنوان

بیاین تنقلاتی که دوس دارین بگین 😋🍟🍔🍿🌭🍝

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 67 پست
فقططططططط بستنی اونم شکلاتی ایس پک شکلاتی پاستیل اومممم چیپس و ماست موسیرم عالیه... @نــــهـال ...

موندم یه دقه نشناختم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقططططططط بستنی اونم شکلاتی ایس پک شکلاتی پاستیل اومممم چیپس و ماست موسیرم عالیه... @نــــهـال ...

دلم ایس پک خواست 

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...

لواشک پرتقال 😋😋😋

تخمه...

بادام زمینی 😋😋😋

پفک، چیپس، پاستیل، پفیلا 😋😋😋

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

همشو الان هم از بس چیپس و پفک و پفیلا و پشمک و میوه خوردم حالت تهوع شدید گرفتم بازم دست بردار نیستم& ...

نوش جان عزیزم 

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...

پفك

يعنى درحال مرگ هم باشم پفك به من شادى ميده😀😀امروز ميگفتم كاش رژيم پفك هم وجود داشت شب و روز فقط پفك ميخورديم😀

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
کوفت😒 براااام بخر😒

عا من میخوام یکی واس خودم بخره😂😂😂ولی دوتا چیپس دارم😎

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!