2821
2789
منم نمیتونم، چکار کنیم؟! کسی راه حلی سراغ نداره؟!!!!
معبودم! متبرکم نما به نامت، متبلورم گردان به عبادتت، متذکرم گردان به ذکرت، مرحمتم گردان به رحمتت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احتمالا تا بعد از انتخابات همین بساطو داریم!!!!!
معبودم! متبرکم نما به نامت، متبلورم گردان به عبادتت، متذکرم گردان به ذکرت، مرحمتم گردان به رحمتت
نه نشد

منم امشب هرکاری کردم نشد که نشد
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
سحر جون اپرا توی گوشیم باز نمیشه یه صفحه سیاه میاد که یعنی داره لود میشه ولی هر چی منتظر میشم فایده نداره‏↳‏

بعضی ها این جورین... وقتی یه نیش می خورن، فکر می کنن اگه دیگرونم نیش بخورن، درد اونا کمتر می شه...!
سحر جون اپرا توی گوشیم باز نمیشه یه صفحه سیاه میاد که یعنی داره لود میشه ولی هر چی منتظر میشم فایده نداره‏↳‏

بعضی ها این جورین... وقتی یه نیش می خورن، فکر می کنن اگه دیگرونم نیش بخورن، درد اونا کمتر می شه...!

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز