2821
2789

تاپیک قبلم یعنی تا یساعت پیش داشتم از درد میمردم، یساعت پیش ب اصرار شوهرم ی ایبوپروفن خوردم بعدم رفتم حموم زیر آب داغ تا همین الان، تو حموم چن تا لخته کوچیک دفع کردم دیگه هرچی منتظرشدمو زور زدم خبری نشد فقط یذره خون اومد،

بنظرتون اثر موقته قرص و آب گرمه یا کلا تموم شده؟؟

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعدش باید سونو بدی ببینی دفع شده

ی صبح تاظهر درد کشیدم. یعنی دیگه دردم برنمیگرده؟ خونریزی هم فعلا خییلی کمه

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰

چند هفته بودی؟

نباید مسکن میخوردی

من دوبار دفع داشتم ۱۲ روز خونریزی ولی هنوز کامل دفع نشده بعد یه ماه

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
حتما سونوگرافی کن قطعا هنوز تیکه هایی ازش مونده خطرناکه ها حتما برو پشت گوش ننداز

واسه یهفته دیگه دکتر گفت سونو بدم. بخاطر مسکن الان آرومم یا تموم شده؟؟

واسه یهفته دیگه دکتر گفت سونو بدم. بخاطر مسکن الان آرومم یا تموم شده؟؟

هفته چند بودی؟

شوهرمم مشکل جسمی داره، هش میگه بدنم درد میکنه خیی ضعیفه از نظر بدنی کارشم سخته کارگره خیلی براش ناراحتم عذاب میکشم براش .میشه برای سلامتیش و افزایش رزق و روزیش صلوات بفرستید....خیلی مرد بی زبونی هست خانوادش همیشه حقشو خوردن...از بس مظلومه ....

هرچی میتونی تحرک داشته باش 

پله برو طناب بزن

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
چند هفته بودی؟ نباید مسکن میخوردی من دوبار دفع داشتم ۱۲ روز خونریزی ولی هنوز کامل دفع نشده بعد یه ...

تو ۶هفته مونده بود، نمیخواستم بخورم شوهرم حالمو دید بزور یکی داد خوردم

با چندتا لخته دفع نمیشه

کلی چیز میز هست واسه دفع شدن

من عکسشو دارم اگه خواستی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز