2777
2789
عنوان

اتفاقی که دیشب واسم افتاد....

555 بازدید | 20 پست

دیشبخوابیدم خواب دیدم تو یه کوچه ام بعد یه نفر پشت سرمه قیافش معلوم نیست مثل یه سایه وقتی پشت سرم نگاه میکنم میبینم ایستاده اونجا فرار میکنم هرچی بیشتر فرار میکنم بیشتر بهم نزدیک میشه بعد بهم میرسه خوابم تموم شد تو اتاق خودم روتخت خواب بودم بعدش بدنم شروع کرد به لرزیدن انقد دیشب لرزیدم و لرزیدم بعد حس کردم کل بدنم بیحسه دارم از رو تخت جدا میشم دست خودم نیست اتاق تاریکه و من دارم جدا میشم از رو تخت هرچی داد میزنم نمیتونم صدا خودمو بشنوم کسی هم صدامو نمیشنوه انگار گلوم خفه بود فقط میدونم یدفعه از خواب بیدار شدم دیدم تو همون حالتم سر تخت ولی بدنم خیلی میلرزید خیلی مث اینا ک تشنج میکنن بعد ک پریدم خوب شدم ولی هنوز میترسیدم خیلی وحشدناک بود خیلی خیلی وقتی بش فک میکنم موهاتنم سیخ میشه خیلی بد بود حس میکنم دیشب واسه یه لحظه مردم و زنده شدم 😦😓 

آخر راه اومدن با روزگار گره کوریه که بخت منه...

خداروشکر نخوندم ... خدایاشکرت.. فقط خط آخرو خوندم... خدایاااا شکرررت .. 😂😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم🤣🤣🤣

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍

منم همینطور

آخه خودم انقد خوابای وحشتناک میبینم اینا برام خاطره س😂😂

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ات رو تغییر میدن