2777
2789
عنوان

برادرشوهر

230 بازدید | 12 پست

اگر برادرشوهرتون هرازگاهی از شوهرتون پول بگیره بااینکه پدرمادرخودش دارن و شما اول زندگی هستید پول خورد و خوراک‌و اجاره اینا دارید چیکارمیکنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخالت نميكنم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

اگه پول کم بیارم به شوهرم گوشزد میکنم که باید پولامونو جمع کنیم باید هزینه ها و مخارجو کنترل کنیم اما حرفی از برادره نمیرنم.اگه باز تکرار کرد حرفای قبلیمو یاداوری میکنم و میگم ازدواج کردیم هزینه هامون اول زندگی زیاده بجای اینکه به برادرت ماهی بدی ماهی گیری یادش بده.

من باشم اینقد خرج میکنم که چیزی تو جیبش نمونه😁

خدایا میشه دخترکوچولومو شفا بدی؟😭بخدا  بجز سلامتی دیگه هیچی ازت نمیخوام .(دخترم مشکل قلبی داره تترالوژی فالوت هست.باید عمل بشه😓)

اگه داشته باشه میزارم بده چون همسرم یه برادر داره فقط اونم دوقلو اگه پول لازم بشه به پدر روش نمیشه بگه شوهرم از برادرش میگیره پس اونم گیر بود این باید کمکش کنه در حد توانش

سعی می کنم کاری نداشته باشم چون خانوادشه بعد میگی هر از گاهی اشکالی نداره

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

شوهرم هروقت یکم پول میاد دستش میگیره ازش یکم اوایل میدیدم هردفه ۵۰ اینا میدع تا میخواست با دوس دخترش بره بیرون میده دم عیدی داد درحالی ک خودمون پول نداشتیم ب شوهرم گله کردم نداد ی مدتی باز چند روز پیش شوهرم پول اومد دستش چندبار تکرار کرد منم خودم ی کم دادم بهش ک شوهرم بیشتر نده البته از پول شوهرم و ب شوهرمم گفتم دادم بهش مادرشم من میخواستم بدم اصلا نمیگفت نده خودتون لازمتون میشه تازه میگفت بزن تو کارت من ک من دستشه بااینکه خودش کارمنده مادره

خودمون کلی پول اجاره میدیم وخرجام گرونه نمیدونم چرا درک نمیکنن خدایی منم اینارو میبینم حرصم میگیرع خیلی وقتا خیلی چیزا رو میگم نخرم ولش کن این موردا پیش میاد میگم تو نخری جور دیگه خرج میشه