2777
2789
عنوان

دخترای خوبی باشید بیاید :((

207 بازدید | 29 پست

چهارشنبه رفته بودم تنها خونه مادرشوهرم پیرو اون تاپیکی که براش لباس خریدم از مشکی درش بیارم

بگذریم

اومد گفت اره فلانی(شوهرم) این هفته نیومد اینجا میوه براتون کنار گذاشته بودم گفتیم اها (در صورتی که بعید بود شوهر من دو روز نره سر بزنه اونجا)

بعد دوباره گفت اره مغازه ای که اجاره کردین کجاستو من ندیدمو...(بازم تعجب من چون این محاله نره فضولی ندونه)

خلاصه گذشت پنجشنبه همگی رفتیم اونجا

ادم دروغگو بخواد رسوا بشه میشه

یهو سر شام بحث کار شد گفت اره خونه بغلی مغازه ام خیلی درب و داغونه و فلان....

دقت کنید گفته بود ندیده :)))

اومدم خونه هیچی نگفتم فرداش شد شوهرم تنش خورده به مامانش دروغاش لو رفت یهو ی بحثی شد فهمیدم اقا هروز صبح قبل اینک بره سرکار میره خونه مامانش بقول خودش 5 دیقه میشینه تا باباش حاضر شه برسونش در مغازه

...صداشو خودش که در نیورده بود مامان حجون دروغگوشم میگفت ی هفتست پسرشو ندیده بش میوه هارو بده!!!

بعد گفتم راسی مامانت کی اومده بود گفت یادم نیس دوشنبه سه شنبه منو رسوندن مامانم میخواستن تا ی جایی ببرن اومد

گفتم تو که چیزی نگفتی مامانت چهارشنبه داره از من میپرسه مغازه کجاس!!!!

دیگه گفتم شوهر ادم که با ادم روراست نباشه از بقیه چه انتظاری

اقا بجای حرفی چیزی قیافه گرفت ازون روز با من حرف نمیزنه

منم محلش ندادم 

جدیدا این حرکتو یاد گرفته شوهرم کار خطا که میکنه دست پیش میگیره

منم تصمیم دارم محلش ندم تا این موضوع حل بشه

متنفرم از دروغ و دورویی

بار اولشم نیست تا پای مامان جونش میاد وسط کارایی میکنه که زندگی زناشوییمونو سر کنه...!!

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از اول دروغگو بود؟

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

حالا ازین ماجرا چند روزی گذشته

میخوام الان که اروم شدیم باش صحبت کنم

مسالرو حل کنیم تا دوباره تکرار نشه

خیلی بدم مباد که با خونوادش دست به یکی میکنه

و پنهون کاری...

لطفا راهنماییم کنید چی بش بگم که فکر نکنه حساسم

و فقط اینو میخوام که بامن روراست باشه و اینقدر وابسته نباشه هرچی ازش میخوان انجام بده با وجود اینک میدونه بعدش من بفهمم بینمون درگیری میشه

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  

دروغگو دشمن خداست 😐

تیکر برای کنکوره 😂😅 ‏پشت هر دختر قوی و مستقلی یه دختر کوچولوی شکسته هست که مجبور شده یاد بگیره چطورباید دوباره رو پاهاش وایسته و به هیچکس تکیه نکنه...

من اینجور وقتا خیلی زبونم تند میشه. مثلا با پوزخند میگم حق داری تو خودت باشی رسوایی کمی نبود!😏 یا مثلا میگم قیافه گرفتن که جواب نیست البته منم جای تو بودم این همه دروغ ازم درمیومد از خجالت تو صورت همسرم نمیتونستم نگاه کنم.

خیلی بدم من

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چطوری 😍

عالی 😃

شما خوبی؟ 

تیکر برای کنکوره 😂😅 ‏پشت هر دختر قوی و مستقلی یه دختر کوچولوی شکسته هست که مجبور شده یاد بگیره چطورباید دوباره رو پاهاش وایسته و به هیچکس تکیه نکنه...

اسی یه سوال 

تا حالا به خاطر اینکه رفته خونه مامانش تنبیهش کردی؟ 

شاید نمیخواد سرزنش بشه