2777
2789
عنوان

خانوما به نظرتون پرستیژ کار چقد مهمه؟😔حالم اصلا خوب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 38 پست
اخه بعضیا همش میخوان به ادم نیش بزنن دیگه به این فکر نمیکنن سرشون نباید تو زندگی بقیه باشه

ببین اونایی که میخوان نیش بزنن ، به پروفسور هم نیش میزنن، اونا بیمارن، بهترین راه بی توجهی بهشون هست

... و من به تو ایمان دارم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اونایی که میخوان نیش بزنن ، به پروفسور هم نیش میزنن، اونا بیمارن، بهترین راه بی توجهی بهشون هست

به این چیزا فکر میکنم اروم میشم اما فقط کافیه به گوشم برسه یا جلوم بگن روح و روانم میریزه به هم

به این چیزا فکر میکنم اروم میشم اما فقط کافیه به گوشم برسه یا جلوم بگن روح و روانم میریزه به هم

عزیزم هنوز هم استخدام دارن شرایطش چیه من کسی رو میشناسم که خیلی به کار نیاز داره 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

هیچوقت بخاطر اینکه داری نون حلال در میاری خجالت نکش 

معذرت میخوام اگه مثل خیلی از زنایی ک از زن بودنشون سواستفاده میکنن بودی اونوقت خجالت بکش 

حق کسیو ک نمیخوری داری زحمت میکشی آفرین بهت باید به خودت افتخار کنی 

نمیدانم چه میخواهم بگویم غمی در استخوانم میگدازد..🎭
 نه ۲۷ سالمه ولی رو این مورد خیلی حساسم  

خوب پس بی خیال خواهر، خوشت میومد مثل این دخترهای انگل جامعه بودی، به خدا من یه وقت سر کلاس شاگردهام میان، ثروت از سر و روشون داره میباره، ولی واقعا حتی عارم میاد باهاشون حرف بزنم چون نه تنها که بودنشون در جامعه حسنی نداره بلکه فقط انگل جامعه هستن، تا لنگ ظهر بخوابن، بعد آرایشگاه و باشگاه و توی بغل اینو و اون و ..، حشیش و سیگار و ...

دنبال یه راهی باشم افکارم و تغییر بدم مرسی از حرفات گلم😍

حتما روی افکار مثبتت کار کن، و از اینکه میتونی اونجا خدمتی بکنی خدا رو شکر کن، انشاله که خودت همیشه تنت سالم باشه