2777
2789
عنوان

به این خواهر. شوهر بی شعور. چی باید گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 38 پست
همین جواب خوبیه واسه خواهرشوهرت‌حتمااین تکیه روبندازبهش😂😂😂

والا هرکی فک میکنه خودش از آسمون افتاده 

من شوهرم از خودش هی تعریف میکرد که خیلی از آشناها میخواستن من بشم دامادشون گفتم هنوزم دیگر نشده به سلامت برو داماد اونا بشو، دیگه رفت که ابراز من بهترم بکنه

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
فک نکنم زیاد مهم باشه ک خودتو درگیرش کنی

نه ولی از این همه اعتماد. ب نفس بی خود زورم اومد جالب اینه پشت سرم گفته ولی من شنیدم

پسرم هدیه حضرت فاطمه تو روز شهادتشه روزی که بی بی چک مثبت شد ۱۳۹۶/۱۲/۰۱🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجاش خوبه خواهر

عزیزم اصلا این حرفا رو جدی نگیر ۲روز دیگه کلا پیر میشیم با این حرص و جوش ها واقعا از شکل و قیافه میوفتیم

واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤
والا هرکی فک میکنه خودش از آسمون افتاده  من شوهرم از خودش هی تعریف میکرد که خیلی از آشناها میخ ...

مردهاهمینجورین میخوان ماروحرص بدن مثلا..سست‌نمک بازیاشونه😂😂

شوهرمنم میگه خیلی کیف میکنی منوداریا...😝

فک کنم بدبخت ترین خواهر شوهرسایت منم داداشم بایکی میخواس ازدواج کنه اینقد از دختره پیش داداشمو بقیه تعریف میکردم داداشم شاکی شده بود به خداهرچی داداشم میخواس بخره میگفتم بهترینشو بگیر آخرم نشد کارشون😁😁

مردهاهمینجورین میخوان ماروحرص بدن مثلا..سست‌نمک بازیاشونه😂😂 شوهرمنم میگه خیلی کیف میکنی منوداریا. ...

آره دقیقا نمک میریزه میگه خیلی خوشحالی شوهر بانمک داری هااااااااااا 

منم میگه باشه دلت خوش باشه  

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
😂😂😂بزارخوش باشن،من‌که‌خودم‌درگیراین‌حرفانمیکنم😉

آره والا با حلوا حلوا که دهن شیرین نمیشه 

بهتر ز من تو خوابش نمیدید که پای همه چیزش واسته