2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

التماس دعا عزیزم تورو خدا به آقا سلام منم برسون بگو ای آقا خوبیها یه نگاه لطف هم به زندگی ما بکن یه دست مهربونت رو روی سر ما هم بکش انقدر تحمل کردم خودم هم باور کردم هیچ مشکلی نیست اما یه وقتایی به خودم میام می‌بینم ذره ذره دارم جون میکنم بگو وساطت ما رو پیش خدا بکنه به این بچه های معصومم رحم کنه دوباره به آرامش و آسایش برسیم😢😢😢😢😢

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

اسی برایم دعاکن اسمم زهراست سلامم را به آقابرسون سرقبر شیخ بهایی برایم دعا کن ویک فاتحه به نیابت من بخون حتما یادت نرده خیلی گره گشاست شیخ بهایی

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
واسه منم دعا کن نی نی دار بشم☺

😍😍😍😍الهی ک یه بچه ی خوشگل و تپل بیاری 😍😍😍عزیزم یه دعای توسل تو حرم میخونم ک همه ی خانومایی ک بچه میخان خدا بهشون بچه بدع😍😍😍😎😎

👑خدایا کمکم کن👑