منم از جمعه همش اهنگ گوش میدمو گریه میکنم خیلی دلم گرفته
امروز1401/09/05 رژیم لاغریمو شروع کردم خدایا خودت کمکم کن سربلند و پرقدرت بتونم ادامه بدم وزن اولیه=۱۰۰ و قد ۱۶۱ و سن ۲۳سال تازه۵ماهه زایمان کردم رسیدم وزن۸۲ الان بعد این همه شکست توی انواع رژیما و به علت پرخوری عصبی ول کردم رژیمو مطمئنا میتونم من از هیچ کس کمتر نیستم میتونم با گالری شماریو رژیم۸/۱۶✌️🙏
دقیقا مشکلاتی ک میگین چین من احساس بدی ب خودم دارم حس میکنم خیلی ادم بدیم من نمیتونم ادم بدی باشم ام ...
شوهرم ی دروغ بهم گفته....از ی طرف به فکر زندگیمون بوده از ی طرف به شعور من توهین کرده.غرورمو پیش مامان بابام خورد کرده.باهاش خوبم الان ولی اصلا از فکرم بیرون نمیره
وزن شروع 75😡.........وزن هدف 72😩...وزن فعلی 74200😕
امروز1401/09/05 رژیم لاغریمو شروع کردم خدایا خودت کمکم کن سربلند و پرقدرت بتونم ادامه بدم وزن اولیه=۱۰۰ و قد ۱۶۱ و سن ۲۳سال تازه۵ماهه زایمان کردم رسیدم وزن۸۲ الان بعد این همه شکست توی انواع رژیما و به علت پرخوری عصبی ول کردم رژیمو مطمئنا میتونم من از هیچ کس کمتر نیستم میتونم با گالری شماریو رژیم۸/۱۶✌️🙏
میگه خسته شده دل ب زندگی نمیده بخدا من هیچی براش کم نذاشتم هیچی هیچی خودشم میدونه و ب همه گفته خسته شدم
حالا یه سوال متفرقه - - - گردنم خیلی در میکنه یه هفتست خوبم نمیشه---اگه از بالشته همون بالشت قبلیست اگه از زیاد بود سرم توگوشی اونم مثل قبله ممکنه از کمبود کلسیم باشه چون اقدام به با داریم گفتن لبنیات نخوری سرد---واسه بارداری باید گرم باشه
نمیدونم کاری بوده ک من براش نکرده باشم بخدا نبوده بقران نبوده هنوز ۱سال نمیشه خونه خودمونیم منم هیچکسو ندارم خانوادم راضی نبودن والان با من ارتباط برقرار نمیکنن