2777
2789
عنوان

اونا ک هوای گریه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 45 پست
من بابام فوت شده همش یاد خاطراتمون که میفتم اهنگ میزارم میشینم هی گریه میکنم

خدابیامرزه

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
احیانا اون روزا نزدیک پریودیت نیست؟   🤣

ای بابا چرا اینجوریه دمه پریودی که میشه اصلا یه وضیه بعدش که پریود میشی انگار فرشته متولد میشه 

برام دعا کنید خدابه منم نی نی بده😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرقی نمی کنه برام کافی غمگین باش بزنم زیر گریه 🥺

من لالایی زند وکیلی خزون شهاب مظفری اونم رفت میثم ابراهیمی😭😭😭😭😭😭😭

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
چته؟که نمیتونی بگی نگو😔هیچوقت دردای ناگفته تموم نمیشه خوبم نمیشه

اخه واقعا هم بعضی وقتا نمیدونم چمه

اما با دوستم بحثم شد خیلی حالم گرفتست دوستیمون الان ۲۴ سال شده البته من شوهرم واقعاا توی اروم کردنم نقش موثری دارن

دقیقا مشکلاتی ک میگین چین من احساس بدی ب خودم دارم حس میکنم خیلی ادم بدیم من نمیتونم ادم بدی باشم اما الان ی ادم خیلی بدم😔

خدابیامرزه

ممنونم - - - من غمگین میزارم شوهرم یه برداشت دیگه میکنه بنده خدا آدم خوبیه---نمیتونم بگم که اینو گذاشتم واسه بابام گریه میکنم 😞😞😞

ای بابا چرا اینجوریه دمه پریودی که میشه اصلا یه وضیه بعدش که پریود میشی انگار فرشته متولد میشه 

دقیقا نمیدونم والا من کلی افسردم فکر میکنم همه در حصم ظلم کردم بعضی اوقات تو کار پاچم میرم😅

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
ممنونم - - - من غمگین میزارم شوهرم یه برداشت دیگه میکنه بنده خدا آدم خوبیه---نمیتونم بگم که اینو گذا ...

حق رو میدم به شوهرت 

الان همه اهنگا طوری انگار مخاطب خاص دارن 

معلومه ناراحت میشه

دقیقا نمیدونم والا من کلی افسردم فکر میکنم همه در حصم ظلم کردم بعضی اوقات تو کار پاچم میرم😅

پاچه که اووووف بدبخت شوهرم هی بهش گیر میدم الان افتادم تو نیمه ی دوم دورم بدبختیه هاااا

حق رو میدم به شوهرت  الان همه اهنگا طوری انگار مخاطب خاص دارن  معلومه ناراحت میشه

اهنگ زندوکیلی گوش کن ک مخاطبیم نداره میمیری از گریه😭لالاییش