2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم

126 بازدید | 9 پست

مادر شوهر من در حدی به من بدی و بی ادبی کرده و فحش ها و حرفایی زده که به خاطر همسرم سکوت کردم و چون خانوادمو فحش داده دیگه تصمیم به قطع رابطه گرفتم و همسرم هم همراه با من چند ماهه که نرفتیم خونشون ولی حالا به من میگه تو نیا ولی من میدونم مادرم بده و..ولی باز هم مادرمه باید برم..حالا من موندم به نظر شما من هم ببخشمشو برم و قطع رابطه نکنم یا همون فقط همسرم تنها بره و بیاد..دوس ندارم بچه هامم من نباشم ببره چون به بچه هامم خیلی بی احترامی میکنه..و همسرم چون شاهد رفتارای مادرش بوده میگه تو نیا خودتو کوچیک میکنی چون هنوزم داره تو همه فامیل فحشم میده. چون منو دوس نداره و از من بدش میاد...خیلی هم دعا اینا میگیره میترسم شوهرم از این به بعد تنها بره پرش کنه و دعا و ..ببخشید طولانی شد..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ک باشم نمیرم 

امروز1401/09/05 رژیم لاغریمو شروع کردم خدایا خودت کمکم کن سربلند و پرقدرت بتونم ادامه بدم  وزن اولیه=۱۰۰  و قد ۱۶۱  و سن ۲۳سال تازه۵ماهه زایمان کردم  رسیدم وزن۸۲ الان بعد این همه شکست توی انواع رژیما  و به علت پرخوری عصبی ول کردم رژیمو مطمئنا میتونم من از هیچ کس کمتر نیستم میتونم با گالری شماری‌و رژیم۸/۱۶✌️🙏
همسرم میگه بیای باز هم به کاراش ادامه میده چون مادر من درس شدنی نیس

پس اشتباه نکن    همون شوهرت بره اونم نزار زیاد بره    وقتی مثلا بخواد مهمونی بده ببینه پسرش نمیتونه بیاد بخواطر زنش حالش جا میاد یاد میگیره دهنشو هرجایی باز نکنه     منکه میگم اصلا نرو