2777
2789
عنوان

ب نظر تون فازش چیه

147 بازدید | 16 پست

ما تو ی گروه درسی هستیم 

یکی از بچه ها می گفت یکی از پسرا پی وی بهش پیام داده  درخواست س ک س چت داشته 

من پیامای پسره رو دیدم  خیلی افتضاح بود 

ولی دختره بلاکش نمی کنه میگه حق داره  فشار روی پسرا هست

من جوابش نمیدم 

ولی بلاک نمی کنم

تو گروه هم باهاش حرف میزنه 

طرز فکر دختر برا من خیلی عجیب  

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

دختره میخاره عزیزم

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره هم خوشش میاد..و گرنه با هر منطق و برهانی...بلاک میشه...اگه پسره تحت فشاره و دختره جوابش رو نمیده...و اینو منطقی میدونه...باید بهش گفت عزیزم...تو اگه خوبی و مشکلی نداری...بلاکش کن...اون با خودش سک...س چت میکنه...مثله الان که جوابش رو مثلا نمیدی...از نظر من این عمل و منطق محکومه...😐

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊

طرف دلش میخواد بشنوه ولی نمیخواد پا بده.... وگرنه بلاکش میکرد. ی چراغ سبزی داده ک پسره جرات کرده بره پی وی...اینا رو بگه. وگرنه بذا ب بقیه پیشنهاد بده... شایدهم  دختره پیامای خودشو پاک کرده بعد ب تو نشون داده.

😆😆هوفف چق منفی 😁😁😁

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
دختره هم دلش میخواد 

میگه من ن بهش عکس میدم ن باهاش همراهی میکنم ولی باهاش برخورد بد هم نمیکنم 

خودش کرم داره...انگاری بدشم نمیاد...وگرنه مسئول فشار روی پسرا دوست شماست که میگه حق داره   &nbs ...

دقیقا منم بهش گفتم  تو نت پر  کانال و عکس این چیزا

چرا از تو میخواد