2777
2789

من خودم مدتی ایروبیک کار کردم و دیروز تی ار ایکس ثبت نام کردم چاق نیستم فقط میخام روشکم وپهلوم کار کنم و فرم دهی کلی بدنم دوست دارم بدونم کسایی که مدت بیشتری هست تو این رشته فعالیت دارن راضی بودن ونتیجه گرفتن یانه

سلام من شش ماهه دارم میرم اگر مربی خوب باشه و برنامه اصولی بده خیلی برای فرم دهی خوبه چون هر حرکت قسمتای زیادی از بدن رو درگیر میکنه . من که خوشم اومد ادامه دادم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

هیچی به اندازه تی ار ایکس نتیجه نمیده برا لاغری و فرم دهی

خیلی زود تاثیر می ذاره

البته بشرطی که از نظر تغذیه ای هم رعایت کنی

خودمم دارم میرم

دوستمم نزدیکه یک سال کار میکرد واقعا عالی بود

دنیا به کام دیویدشونه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ایروبیک رفتم بدنم درد گرفت

ترجیح دادم فعلا وارد بخش تی ار ایکس نشم

ولی چربی سوزی از ایروبیک بیشتره قطعا

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
من ایروبیک رفتم بدنم درد گرفت ترجیح دادم فعلا وارد بخش تی ار ایکس نشم ولی چربی سوزی از ایروبیک بیش ...

خوب اولش همینه هر رشته ای که بری تا یک هفته ده روز یکم بدن درد داری کم کم بدن عادت میکنه ودردش هم کمترمیشه

خودم تازه میرم

دو سال پیش یه ترم رفتم بعد یه ماه عضله بازوم قلمبه شده بود یکمی

ورزش سنگینیه سطل سطل عرق میکنع آدم

دوستم یک سال رفت هم لاغر شد هم عضلاتش سفت شد

دنیا به کام دیویدشونه...
خودم تازه میرم دو سال پیش یه ترم رفتم بعد یه ماه عضله بازوم قلمبه شده بود یکمی ورزش سنگینیه سطل سط ...

پس شماهم مثل من تازه کاری 😃 

اره واقعا سنگینه  ولی ارزشش رو داره اگه بدن بیاد روفرم