2777
2789
عنوان

مرخصی زایمان

152 بازدید | 23 پست

سلام کسی هست که مرخصی شیش ماهه رو نه ماهه کرده با شه 

میشه کمکی بهم بکنید ممنون 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری دیوان عدالت  اداری شکایت کنی

چه جوری یعنی چی بگم ؟

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
مگه مرخصی الان 9 ماه نیس؟ 

نه فقط برای شرکت های دولتی 9 ماه هستش برای شرکت های خصوصی 6 ماه هست

البته چون مجلس تصویب کرده که همه 9 ماه بگیرن اگه برید دیوان عدالت اداری از تامین اجتماعی شکایت کنید 9 ماه میکننش

خدا رو شکر که در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد
از تامین اجتماعی یا اداره ای که توش کارمیکنیم باید شکایت کنیم ؟...منم 4ماه مرخصی زایمان هستم.

نه عزیزم از تامین اجتماعی باید شکایت کنی که قانون رو نصفه نیمه اجرا میکنه

چه جوری یعنی چی بگم ؟

برو دیوان یه شکایت نامه تنظیم میکنی

چون مراجعه کننده برای این مورد زیاد دارن تا بهشون بگی برای چه کاری اومدی خودشون راهنماییت میکنن تا مرحله ی آخر

خیلی دوندگی نداره من چون خودم توی قسمت مالی شرکت هستم در جریانم که خیلی از همکارهام این کارو کردن

نه عزیزم از تامین اجتماعی باید شکایت کنی که قانون رو نصفه نیمه اجرا میکنه

مرسی عزیزم.منم شرکت خصوصی هستم...از تامین اجتماعی پرسیدم گفت باید بری دیوان عدالت اداری از خودشرکتتون شکایت کنی..

مرسی عزیزم.منم شرکت خصوصی هستم...از تامین اجتماعی پرسیدم گفت باید بری دیوان عدالت اداری از خودشرکتتو ...

آخه پول مرخصی زایمان رو که شرکت نمیده تامین اجتماعی میده

برو دیوان یه شکایت نامه تنظیم میکنی چون مراجعه کننده برای این مورد زیاد دارن تا بهشون بگی برای چه ک ...

ممنونم عزیزم متن شکایت چیه یعنی من میخوام بعدش بیمه بیکاری بگیرم 

بعداز 6ماهگی باید برم دیوان عدالت اداری یاقبلش ...من الان 4ماه مرخصی زایمان هستم 

نمیدونم منم الان مرخصی هستم برای ماه بعد پرسیدم اما در طول مرخصی میگن میشه رفت 

ممنونم عزیزم متن شکایت چیه یعنی من میخوام بعدش بیمه بیکاری بگیرم 

منم میخوام بعدش نرم..یه بنده خدایی بهم گفت بعداز مرخصی زایمان حتما باید 3ماه بیمت واریز بشه بعدش میتونی واسه بیمه بیکاری اقدام کنی.