پسرم هر شب با گریه از خواب بیدار میشه.الان ۱ سال و۶ ماهشه.حداقل شبی ۱۰ بار بیدار میشه اونم با گریه هر دکتری بردم میگن رفلاکسه ومنم بهش دارو میدم ولی خوب نشده.شبا شیر زیادی میخواد با اینکه کاملا سیره.بنظرتون سونو گرافی بدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام. دوقلوهای من متولد ۹ خرداد ۹۷ هستن. و دقیقا مثل گل پسر شما بودن تا دو ماه قبل، ۱۷ ماهگی از شیر گرفتمش درست شدن فقط هر کدوم نهایت یه بار شبا بیدار میشن و بعضی مواقع غذای چرب میخورن بیشتر.اون یه بار هم برای آب یا چک کردن اینکه من پیششونم بیدار میشن. از شیر بگیر چون مشکوک به رفلکس هست اصلا شیر شب براش خوب نیست
[QUOTE=116905086]سلام. دوقلوهای من متولد ۹ خرداد ۹۷ هستن. و دقیقا مثل گل پسر شما بودن تا دو ماه قبل، ۱۷ خداروشکر که خوب شدن..خدا حفظشون کنه...آخه پسر من بیدار میشه اگه بهش شیر ندم تا صبح گریه میکنه...قصد داشتم تا آخر زمستون از شیر بگیرمش.ولی با شیب ملایم مثلا ماه قبلی یعنی آذر دوساعتی بهش شیر دادم این ماه سه ساعت وگفتم ماه بعد یعنی بهمن ۴ ساعتی واسفند از شیر بگیرمش چون بسیارررر به شیرم وابستس.....بعد شبا که بیدار میشه اگه شیر ندم نمیخوابه جیکارش کنم
[QUOTE=116905086]سلام. دوقلوهای من متولد ۹ خرداد ۹۷ هستن. و دقیقا مثل گل پسر شما بودن تا دو ماه قبل، ...
بله درست میگید و درکتون می کنم دوقلوهای منم دقیقا همینطور بودن که می گید ولی کل سختی سه روزه و سخترینن شب اول،، شیر روز خواستین بدین شیر شب حتما باید قبل یک سال حتما قطع بشه . من یه پسر بز رگ هم دارم که تا دو سالگی شیر دادم و تجربه ام میگه الان پسرتون تو بهترین سن برای از شیر گرفتنه. وابستگی بیشتر خواهد شد کمتر نه. پس هر چه زودتر بهتر .
و شما تنها نیستین همه بچه هایی که شیر شب میخورن دقیقا همینن بلا استثنا. پس زودتر از شیر شب باز کن و برای من دعا کن اگه جواب گرفتی. البته من میگم کلا از شیر بگیر،