2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😫😫خدا منو  بکشه کاش زمان برمی‌گشت.

یه وقتایی یه ساعت هایی رو اختصاص بدید به بچتون تا خواسته هاشو بیان کنه و قول بدید که بچه خوبی بمونه براش فراهم میکنید مثلا یه روز کلا از شلوغ کردن و کثیف کردن دعواش نکنید و تو کارای خونه ازش کمک بخایین تا خودش یاد بگیره 

هرچه هستم خدایم داند...
شرایط مشاوره رفتنم ندارم

اول خودتو درمان كن،گل گاوزبون بخر دم كن بخور،اسطوخودوس بخور اروم ميشي،بعد اكه ميخواي پرخاشگر نشه اصلا صلا سر بچت داد نزن،من ي مدت اين طوري بودم همش عصبي ميشدم واس بچم ديدم خيلي پرخاشگر شده ديگه تصميم گرفتم دعواش نكنم ب هيچ عنوان سرش داد نزدم اصلا بچم اينقدر خوب شد خيلي خوب شدااا

دنيا اگر عدالت داشت مرد هم بكارت داشت💟
من خودم زیر دست یه مادر عصبی بزرگ شدم این شد نتیجش نمیخام بچه‌ام مث من شن ولی دست خودم نیست. 

ببخشید یه سوال اگه دوس داشتی جواب بده 

چون میگی زیر دست یه مادر عصبی بزرگ شدی 

از اعتماد بنفست چه خبر ؟ مرد ذلیل نیستی 

یعنی بخاطر اعتماد بنفس پایین زجر نمیکشی چه از دست خودت چه شوهر چه بقیه جامعه 

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

ببخشید یه سوال اگه دوس داشتی جواب بده  چون میگی زیر دست یه مادر عصبی بزرگ شدی  از اعتماد ...

اعتماد بنفس زیاد خوب نیست من تشنه ی محبتم متاسفانه شوهرم بی احساسه خیلی دوستم داره ولی زیاد احساسات نداره همین بیشتر منو عصبی میکنه 

کتاب تربیت بدون فریادو بخون با فرزند پروری بدون شرط عزیزم یکم خب دیر شده ولی قابل جبران  میتو ...

من کتاب تربیت بدون فریاد رو چند بار خوندم خیلی عالیه برا اینکه تو زندگیت نمود پیدا کنه باید هر چند وقت یه بار دوباره بخونیش البته با یه کتاب دیگه که راجع به کنترل احساسات و بخصوص خشم بود برا من خیلی کمک کردن

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
بچه من استرسی شده شدید بخاطر  دعواهای من و شوهرم همش قول میدم دیگه با شوهرم بحث نکنم ولی فای ...

بهتره اگه با همسرت سر یه موضوع به مشکل بر میخورید یه کم خود دار باشین و حل اون مشکل رو به رمانی موکول کنید که یا بچه خوابه یا خونه نیست

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

منم همین طورم ولی‌ ی مدت هست با خودم میگم مگه این بچه جز من کیو داره که باید از منم رونده‌ باشه

ولی دختر من گاهی واقعا اذیت میکنه مخصوصا شبها وقت خواب هی دست میکنه تو چشمم تو دهنم لپمو‌ میکشه سوالای خیلی الکی میپرسه

مثلا میگه چرا اون آقا تو فیلم لیوانش‌ رو کامل پر کرد 

چرا ابن خانم‌ شال ابی پوشیده چرا صورتتو‌ میخارونی‌ چرا شب یلدا هست چرا کتاب میخونی و ......

پست سر هم رگباری سوال میپرسه ۱۰ تاشو جواب میدم بقیه رو میگم‌نمیدونم خودشو جواب میده

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی