2777
2789
عنوان

سهم من از درامد خودم چیه؟

384 بازدید | 30 پست

سال اول زندگی مشترکم همه طلاها و پس انداز

دوران مجردیم رو دادم واسه خرید خونه یعنی حدودا 1/3 پول خرید خونه رو نقدا دادم

بقیه ش هم وام بود و قرض که با قناعت تونستیم از عهده ش بربیایم

از خیلی از خواسته هام گذشتم قرار بود حداقل سه دانگ از خانه به نامم بشه همسرم خودش پیشنهاد داد اما خانواده ش پشیمانش کردن

گذشت تا اینکه دوباره طلا خریدم و پس انداز کردم البته فقط درامد خودم و قرار  شد وام هم بگیرم یه خونه بزرگتر بگیریم

موقعیت فعلی خونه مون در حد متوس با امنیت بالا

نظر همسرم اینه که جایی کنار خانواده ش باشیم حتی داخل یه آپارتمان 

اما واقعا واسه من سخته کلا استقلالمون از بین میره

واسه همین نمیخوام دیگه اینبار سهمی در خرید خانه داشته باشم

میخوام با وامم ماشین بخرم طلاهامم نگه دارم اینجوری لااقل یه چیزی واسه خودم میمونه

ولی اگه خونه رو بخریم فقط بدهی وام و قناعت دوباره سهم من میشه و دست های خالی

چیکار کنم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدرامدت براخودت پس اندازکن ادم ازایندش خبرنداره روی خونه هم که میگین پشیمونش کردن به نام بزنه چه فایده ولی بازبون خوش به شوهرت بگوکه ازت دلسردنشه بگومنومیخوای یاپولمو قبلا هم که بهت کمک کردم

ببخشید طولانی شد خواستم موضوع شفافیت داشته باشه

اگه به نامت کنه و نزدیک خانوادش نباشه کمکش کن در غیر این صورت اصلا

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

اون خونواده ای ک‌حق‌تورو‌از سهم‌خونه کشیدن‌بالا ظاهرا با دخالت کردن

بری پیششون حس میکنم‌بدبختی😑😐کلا مردی ک‌وابسته خونواده و ب حرف خونوادش باشه بدبخت میکنه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

از من بهت نصیحت تا خونه به نامت نکرده پول بهش نده

من نمیخوام خاله زنک بازی در بیارم

ولی تجربه ثابت کرده هر چی بیشتر به مرد بها بدی پرکار و طلبکارتر میشه

بعدشم تو سرمایه ای که با جون کندن و سختی به دست آوردی بدی که بدی ور دل خانواده شوهر؟؟!!

نمیفهمم چطور برای خرید خونه پولاتو دادی و راضی شدی که به نام خودش بزنه?!!

اگه بازم قراره این کارو بکنه اصلا کمکش نکن

مگه اینکه راضی بشه بیشتر از سهم پولی که میدی بنامت بزنه

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

چند سال پیش واسه یه کاری که واقعا باعث پیشرفتم میشدو پیشنهاد اولیه ش از خود همسرم بود نیاز به 100م پول داشتم البته نیاز نبود یکبارگی پرداخت کنم وقتی شروع کردم و نیاز به پول الزامی شد چون پس اندازی هم نداشتم  همسرم گفت من یه تومن هم نمیدم  و کلا منو دلسرد کرد با اینکه  می تونست ماشینشو بفروشه و مدل پایین تری بخره و من هم بعد از به نتیجه رسیدن پول رو بهش برمیگردوندم اما کمک نکرد و مجبور شدم راه رفته رو با هزار آرزو رها کنم و برگردم کلا انگیز ه مو از دست دادم حتی با اینکه الان امکانشو دارم که دوباره شروع کنم اما دیگه دل و دماغشو ندارم