2777
2789
عنوان

هیدروبس جنینی

663 بازدید | 88 پست

سلام کسی بوده بعدازسقط بچه اش بامشکل هیدوروبس دوباره بچه گیرش بیاد سالم باشه .هرکدوم جنسیتش چی بوده؟ امکان داره دوباره تکرار  بشه من الان32هفته هستم تازه متو جه شدم سونوهای قبلی همه خوب بود فقط21هفته یک ورمم کوچولو کلیه چپ داشت دکتر گفت برطرف میشه .کسی اگر مثل من هست بیاد بگه راه درمانش چیه توروخدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم منم ۱۴روره سزارین شدم دقبقا شرایط تورو دارم توی ۳۴هفته سزارین شدم جنینم هیروپس بود قبلش ه ...

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم واقعا .  من دوباره باردارم وخیلی میترسم .من در زمان قبل از زایمان آزمایش تورچ دادم و گفتن تو بارداری مبتلا به سرخچه بودم وازمایش چندتا دکتر بردم نشون دادم گفتن دلیلش از سرخچه است و مشکلی نداری میتونی باردار بشی  و الان باردارم وخیلی هم استرس دارم دوباره تکرار بشه فعلا که همه چیز نرمال بوده دیگه بقیه اش امید بخدا 

چند هفتگی ورم کلیه مشاهده شد؟؟

۳۱هفتگی بهم گفتن پیلکتازی چپ جنین ۸هست .ولی گفتن چون پسره برطرف میشه بااولین  ادرار  ..من الان اگه آزمایش تورچ رو بدم مشخص میشه ؟واینکه من قراره یک ماهه دیگه دوباره اقدام کنم 

۳۱هفتگی بهم گفتن پیلکتازی چپ جنین ۸هست .ولی گفتن چون پسره برطرف میشه بااولین  ادرار  ..من ...

هیدروپس رویاهای زیادی داره .اگر همون موقع یا بچه تون ازش آزمایش تورچ می گرفتند بهتر بود الان هم میشه بدید ولی تحت نظر دکتر پریناتولوژیست باشید

دلیل های زیادی

علائمی هم داشتی بخاطر ویروس سرخچه ؟اخه من اون اواخر گلو درد رو حس میکردم و سردرد داشتم ممکنه منم ویروسش رو داشته باشم ..شما که گفتن مبتلا هستید دارویی مصرف کردید ؟