2777
2789

خیلی بهم ریختم.اینکارارو میکنه خودشو جلو شوهرم عزیز کنه وگرنه قبل از من اصلا ازین شیرین عسل بازیا نمیکرد براش.سرم درد گرفت اصلا

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا نباید به پسرش محبت کنه چون تو بدت میاد ؟؟؟؟؟؟؟

ی خانم بچه دار بشه کلی زحمت بچه رو بکشه بعد جرئت نکنه به بچش محبت کنه که ی وقت عروس ناراحت نشه !!😐😐😐

خدا شفات بده

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

چ رشته ای ؟ 

لیسانس؟ ارشد؟

اشی‌مشی سابق هستم... واردکننده انواع و اقسام پارچه‌های جنس خوب با قیمت عالی... آدرس کانال تلگرام Parchesara121@ ... سفارش تایپ و پاورپوینت با مناسب‌ترین قیمت پذیرفته میشود

وا پسرشه ها  خوبی عزیزم شما؟

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!