2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ناراحتی چرا عزیزم ،یه سوال درست حسابی هم یکی میپرسه خجالت میکشه، مادر من خارج رحم داشت،نمیدونست طفل ...

میشه لطف کنی از خطراش بگی اگ میدونی؟🌷

“دلم گرفته برایت” زبانِ ساده ی عشق است ... سلیس و ساده بگویم : دلم گرفته برایت...
ناراحتی چرا عزیزم ،یه سوال درست حسابی هم یکی میپرسه خجالت میکشه، مادر من خارج رحم داشت،نمیدونست طفل ...

واقعا . گفتم ی وقت یاده سختیاشون نیفتن امشب بخاطر حرف من . 

خونریزیم داشتن؟

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی
میشه لطف کنی از خطراش بگی اگ میدونی؟🌷

خطر خونریزی داخلی،شوک و کما و خدایی نکرد مرگ،مامان من رو خدا دوباره بهمون بخشید،خونریزی داخلی شده بود دکترا نمیفهمیدیم، شما مگه خارج رحمی داری؟

منم میخوام بدونم هفته 8 هستم پس فردا واسه اولین لار میرم سونو بعضی وقتا پهلو چپم درد میگیره

منم زیر دل و کمرم شدید درد دارم . شماچی فقط پهلوت؟

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی
خطر خونریزی داخلی،شوک و کما و خدایی نکرد مرگ،مامان من رو خدا دوباره بهمون بخشید،خونریزی داخلی شده بو ...

چند هفته فهمیدن

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
خطر خونریزی داخلی،شوک و کما و خدایی نکرد مرگ،مامان من رو خدا دوباره بهمون بخشید،خونریزی داخلی شده بو ...

ایشالا زنده و سلامت باشن همیشه🌷

نه عزیزم واسه اطلاع خودم پرسیدم.ممنون ک ج دادی❤️

“دلم گرفته برایت” زبانِ ساده ی عشق است ... سلیس و ساده بگویم : دلم گرفته برایت...