2777
2789

این قانون یا قانون پاکسازی کوانتمی واقعا عالیه!ازنظر من به هرچیزی که ایمان داشته باشی جواب میده این قانون برای کسایی میتونه موثرباشه که بهش ایمان داشته باشن.به من خیلی از مراحل زندگیم کمک کرده وپیشرو بوده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راجب پاکسازی توضیح میدی؟

ببین این قانون یه بحث کاملا مفصله وزمان میخواد تابه باور برسی!طبق پاکسازی کوانتمی بایداول خودتو دوست داشته باشی تا برای حل مشکلاتت دست به کاربشی وبعد شروع میکنه به مراحل پاکسازی انرژی های منفی و..واقعا نمیشه اینجا گفت بهت پیشنهادمیکنم حتما کتابشو از دکترهولن بگیری وبراش وقت بزاری یا اینکه اگر فرصت کتاب خوندن نداری میتونی ازفایلای صوتی کوانتمی استفاده کنی!کامنت قبلی گفتم لازمه ی رسیدن به خواستت ایمانه وقتی ایمان داری که کاری میشه پس قطعا اون کار انجام میشه یا هرچیز دیگه ای..

و درآخر کائنات که جدا ازخدا نیست ازما میخواد که فقط ازخود خدا خواستمونو بخوایم وبخوام یه خلاصه بهت بگم که خیلی به ظاهرمیشه گفت پیش پا افتادس وخیلی ازماها این جملات رو تو شبانه روز تکرار میکنیم ولی ازروی عادت وهیچ وقت شاید به عمقش فکرنکردیم! واقعا تاثیرگذاره حداقل میتونم به جرئت بگم برای من واطرافیانم اینطور بوده وخیلی خیلی بهم کمک کرده:این که هرشب(منظور ازشب مطلق زمانیه که حواشی زندگی روزمره کنار گذاشته میشه)4تا جمله رو تکرار کنیم:خدایا بخاطر...شرمنده ام/مراببخش/سپاسگذارم/دوستت دارم/من اعتقاد دارم وبی شک زندگیم برپایه این چهارجملس!فقط کافیه ایمان داشته باشی اول به خدا بعدبه خودت وبعد به نتیجه ی کارت!امیدوارم متقاعد شده باشی که این موضوعو پیگیری کنی(کوانتمی)این خودتویی که زندگی وشرایطتو تغیر میدی!

ببین این قانون یه بحث کاملا مفصله وزمان میخواد تابه باور برسی!طبق پاکسازی کوانتمی بایداول خودتو دوست ...

بابت چه کاری باید اینا رو بگیم؟اشتباهاتی که در طول روز مرتکب شدیم؟

Use things , Love people

ببین این قانون یه بحث کاملا مفصله وزمان میخواد تابه باور برسی!طبق پاکسازی کوانتمی بایداول خودتو دوست ...

خیلی ممنون

به نظرت برای جذب یه فرد خاص میشه انجامش داد؟ برای بهبود روابط؟