ستاره۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 51 عنوان اولین باری که گریه شوهرتون رو دیدین 22809 بازدید | 124 پست تا حالا گریهشوهر تون رو دیدید. تعریف کنید. 1398/10/01 | 19:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 خير نديدم "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
nazzzzi عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 20167 دیروز که دعوام کرد امروزم رفت سربازی پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
mam118 عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 1885 باباش فوت شد اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.
nasinaz عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9600 بله متاسفانه.. وقتی فهمیدیم ممکنه دیگه نتونم راه برم. آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
gol_gisoooo عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 18275 همین سه ساعت پیش عضو شدی چه سوال مسخره ای پرسیدی واقعا دِل نَزد تو اَست اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
جک_اسپارو عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 2518 هنوز ندیدم خداروشکرتو هیئت ادای گریه در میاره 😂 همینو فقط اونم از دووور دیدم ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123869 مامانش مريض شده بود گريشو ديدمالهي بگردم براش😌😌😌البته الان حالش خوب شده خدارشكر دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
dokhe_1 عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 2483 اره کلا دوبار اشکش دیدم یکی بعد عقدم 😐یکی هم موقع زایمانم _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."
gojira عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26376 اره چند بار بدترینش وقتی مامانش مریض بود بغلش کردم گریش گرفت یعنی دوباره مامانم راه میره😭خداروشکرالان خوبه مادرشوهرم خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
ویان70 عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 13065 فوت عمه شخدایی عمه خوبی داشت،منم خیلی گریه کردم ❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
soooratiir عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 380 تازگیا چرا گیر دادین به گریه ی شوهرا ؟ من نمیدونم والا😶😶😶
13سمیرا71 عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 10113 گفتم پدرت چیزی نداره ما ادمت کردیم گریه کرد چه حرف بدی زدی 🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹