2777
2789
عنوان

حرکات جنین

251 بازدید | 30 پست

من حرکات پسرمو همش سمت چپ شکمم حس میکنم ...حتما باید درازبکشم به پهلو اونم بیشتر پهلوی چپ تاحس کنم همیشه هم یه طرف...هفته ۲۴ام...جفتمم قدامیه

یکم‌نگرانم...بنظرتون طبیعیه؟؟؟نباید همه جاحس شه؟؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم قرار نیست همه جا حس شه.ضمن اینکه حالا هفته ات خیلی کمه.کم کم بیشتر حس میکنی.حرکات جنین به خیلی عوامل بستگی داره که مهمترینش نحوه قرارگیری جنینه

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
چه جالب منم همینجورم!البته من از هفته ۲۴ تازه تکوناشو حس کردم،ولی الان یا رو مثانه میزنه یا سمت چپ ب ...

اونوقت من هفته ۱۴ هستم، کچلم کردن از بس میپرسن تکوناشو حس میکنی؟🙄🙄🙄🙄

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
استارتر از کی نباید طاق باز خوابید؟

تاقبل هفته ۲۰میخوابیدم اما درحد بیست دقیقه اینا...بعد ۲۰سعی کردم‌نخوابم‌مگه اینکه توخواب ناخوداگاه برمیگزدم که سعی میکنم حواسمو بذارم

اللهم عجل لولیک الفرج
تاقبل هفته ۲۰میخوابیدم اما درحد بیست دقیقه اینا...بعد ۲۰سعی کردم‌نخوابم‌مگه اینکه توخواب ناخوداگاه ب ...

ممنونم از جوابتون

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
منم ۲۵ هفته م مثل شما یه طرف حس میکنم.ولی تهدید به زایمان زودرس هستم.تو رو خدا برام دعا کنید😢😢😢😢 ...

عزیزم‌ان شالاه چیزی نیست خوب استراحت کن

گر نگهدار من آنست که من میدانم

شیشه را درر بغل سنگ نگه میدارد

توکل کن خدا محافظشه

اللهم عجل لولیک الفرج