2777
2789
عنوان

پیام تسلیت به مامان آلا

529 بازدید | 21 پست

این تاپیک درباره آلاست. دختری که با تمام توان مقاومت کرد و عاقبت پر کشید. آلا، تو یک لحظه در آغوش مادرت جای کرفتی و تا ابد در خاطرش باقی خواهی ماند. و من میدانم که در بهشت به تو خوش خواهد گذشت. آلا همیشه با ماست. حضورش را حس میکنم. مادر آلا، من با تمام وجود غمگینم. ولی تو نباید صبر خود را از دست بدهی. خانمی را میشناسم که خانواده نداشت و شوهرش مرده بود. هر ۶ فرزندش جلوی چشمانش از دنیا رفتند. ولی او صبرش را از دست نداد و زندگی مستلی را شروع کرد سپس شوهر کرد الان باردار هست و یک دختر ۷ ساله و یک پسر ۴ سالا داره و زندگی خوبی دارد. مادر آلا، صبور باش که خدا صابرین را دوست دارد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌درجریانش نبودم امروز تاپیکاشون و‌ازاول خوندم ی عااالم‌گریه کردم کلی دعا کردم اشتباه باشه و‌الا فوت نکرده باشه چون تاپیکش ترکیده بود😭😭😭😭😭

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
میشه یکی جریانو بگه چرا فوت کرده؟

مشکل ریه داشت آلا۱۵ماهش بود بخاطر آنفولانزا رفت تو کما

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍