2777
2789

پسرم یکسالشه از 6 ماهگی تا الان فقط گیگوز میخورده.همش یبوسته شدید چندروز یبار پی پی سفت با گریه و درد.تمام مسهل ها رو ریختم تو غذاش خیلی جواب نداده.دکترم بردم دارو داد با اون دلپیچه میشه .تو نت خوندم ببلاک کامفورت بدم شل میشه مدفوعش.چندروزه بهش میدم هنوز یبسه اما پی پیش شل تر شده بهتر شده.میتونم کلا بهش ببلاک کامفورت بدم تا دوسالگی؟وزن گیری این شیرخشک خوبه؟چون با گیگوز خیلی خوب وزن میگرفت

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
 شیرخشک رژیمی هااا😕با دکتر مشورت کن

رژیمی چیه؟روش نوشته برا یبوست خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامفودت چیه؟ من گبگوز میدادم بچه م‌همین مشکل رو داشت ببلاک معمولی میدم. وزنگیریش هم هیچ فرقی نکرد

ببلاک معمولی دادی دیگه یبس نشد؟کامفورت

وزنگیریش که خوب نیست.ولی واقعا با معده دخترم سازگار بود.توی ایران هم تولید نمیشه.

من بعد ببلاک کامفورت سوپرامیل دادم راضیم حالت کره ای و نرم داره

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
وزنگیریش که خوب نیست.ولی واقعا با معده دخترم سازگار بود.توی ایران هم تولید نمیشه. من بعد ببلاک کامف ...

یعنی لاغر میشه؟سوپرامیل چیه؟

وزنگیریش که خوب نیست.ولی واقعا با معده دخترم سازگار بود.توی ایران هم تولید نمیشه. من بعد ببلاک کامف ...

یعنی با وجود دادن شیرخشک هم خوب وزن نمیگیره؟ من تازه شیرخشکو شروع کردم میدم فکرمیکردم با شیرخشک بچه وزن میگیره

منم گیگوز میدادم وزن خیلی  میگیره  بچه ولی دلپیچه و مدفوع  اشم دوروز سه روز یبار شد،ولی حالا اپتامیل میدم خوب شده، شما  آپتامیل  بده شیر خشک عالی ام هست از نظر غذایی خوب نشد سوپرامیل بده

خدایا بابت هدیه ای که دادی شکرت،خودت مواظب هرسه تامون باش
یعنی با وجود دادن شیرخشک هم خوب وزن نمیگیره؟ من تازه شیرخشکو شروع کردم میدم فکرمیکردم با شیرخشک بچه ...

من پسرم با گیگوز خیلی خوب وزن میگیره ولی یبسه شدید.ببلاک کامفورت گرفتم حالا نمیدونم کارم درست بوده یا نه.. وزن گیریش چجور میشه

یعنی لاغر میشه؟سوپرامیل چیه؟

لاغر که نمیشه .ولی با ببلاک کامفورت افزایش وزنش کمتره.شیرخشک سوپرامیل هم امتحان کن.اکثر داروخانه ها دارن.مواداولیه ش مرغوبه و برای معده حساس خوبه.

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
منم گیگوز میدادم وزن خیلی  میگیره  بچه ولی دلپیچه و مدفوع  اشم دوروز سه روز یبار شد،و ...

آپتامیل دادی دیگه یبس نشد؟خوب خوب شد؟

من پسرم با گیگوز خیلی خوب وزن میگیره ولی یبسه شدید.ببلاک کامفورت گرفتم حالا نمیدونم کارم درست بوده ی ...

پسرت چندکیلوعه الان؟

خب وقتی یبوست بشه چه فایده داره بچه اذیت میشه باید شیرشو تغییر داد